Simite dicektim sıkıntı demişim ozuryok Özdemir Sabancı
Simite dicektim sıkıntı demişim ozuryok Özdemir Sabancı
sen kesin bizim Nazif lerle fln ve Serkan larla fln aynı yıl olabilirLise'de Behçet deme
Güngör'ü bilirsin o zaman senin dönemden Tarabya'lıyok Özdemir Sabancı
Attım özelden kardesGüngör'ü bilirsin o zaman senin dönemden Tarabya'lı
Eyvallah hocam sağolAttım özelden kardes
Yaş 37 senin di mi?Güngör var da Yeniköy den Güngör var Tarabya dan Güngör yok emlakçı benim dediğim Güngör
81 liyim hacıYaş 37 senin di mi?
))Sağ kulvardan geliyorrr öne geçti o da ne mavi boncuk inanilmaz bir atak yapip, pitirciği arkasina aliyor cok keyifli bi karsilasma sayin seyirciler evet sesleri duyuyorsunuz; dıgıdık dıgıdık dıgıdık
Mavi boncuk; boncuk dağitmiyor kimselere adeta yargi dağitiyor yargii
Tamam başkan ondan sizin dönem dedim o da 81'li ama aynı Güngör değil 79'luyum ben kesin bi yerde denk gelmişizdir seninle81 liyim hacı
Ben de başkan Ahmet Hoca, Fatih Hoca, Suat Hoca falanaynen ben 7 yaşından 16 yaşına kadar Yeniköy de top oynadım sonra Emirganspor fln
ama şunu sölim sana 8 Şubat 2014 tarihli 82.700 lira veren altılıyı Tarabya ganyan bayiinden bulmuştuk arkadaşla ortakTamam başkan ondan sizin dönem dedim o da 81'li ama aynı Güngör değil 79'luyum ben kesin bi yerde denk gelmişizdir seninle
Vay kim vardı Fehmi Abi mi Orhan Abi mi? Büyük 6lılar hep Fehmi Abi varken bulunur ganyandaama şunu sölim sana 8 Şubat 2014 tarihli 82.700 lira veren altılıyı Tarabya ganyan bayiinden bulmuştuk arkadaşla ortak
ayak içi Ahmet i tanıosun o zaman Fatih Hoca ile ben de çalıştım bi ara bizi çalıştırdı Dallas ta az idmanlara çıkarmadı Kireçburnunda da Fatih hoca arızaydı ama sopayla millete eline vururdu açın lan ellerinizi beni çok severdi kayırırdı beniBen de başkan Ahmet Hoca, Fatih Hoca, Suat Hoca falan
Ben Kireçburnu'nda oynadım. Maç kaybettik Bağlar'dan eve kadar yürüttü biziayak içi Ahmet i tanıosun o zaman Fatih Hoca ile ben de çalıştım bi ara bizi çalıştırdı Dallas ta az idmanlara çıkarmadı Kireçburnunda da Fatih hoca arızaydı ama sopayla millete eline vururdu açın lan ellerinizi beni çok severdi kayırırdı beni
puhahahha sen de onun mağdurlarındansın he ama severdim onu yalan yok sizle hiç biz maç yapmadık öle hatırlıyorum bi ara Dallas ta Ahmet hocanın yerine çıkarken sizle bize ortak antranman yaptırıyordu o zamanlarBen Kireçburnu'nda oynadım. Maç kaybettik Bağlar'dan eve kadar yürüttü bizi
Aynen Dallas'ta bayağı bi idman yaptık. Bizim 79 tayfası çok iyiydi ama kimse çıkamadı. Ben üniversite sınavına hazırlanırken bıraktım zaten. Bizden sonra sizin dönemden Erman Ergin çıktı bi tek başka da yok. Daha önceden de Zafer Biryol çıkmıştıpuhahahha sen de onun mağdurlarındansın he ama severdim onu yalan yok sizle hiç biz maç yapmadık öle hatırlıyorum bi ara Dallas ta Ahmet hocanın yerine çıkarken sizle bize ortak antranman yaptırıyordu o zamanlar