- 1,887
- 763
- 113
Verseydi bile3 te 3 atamazdi o essekSon pozisyona avustralya itiraz etti faul diye
Verseydi bile3 te 3 atamazdi o essekSon pozisyona avustralya itiraz etti faul diye
3 numara demi ne kadar sayı atsa bana kazma gibi geldi😀Verseydi bile3 te 3 atamazdi o essek
Çeşe 2 3 k daha ataydınWONNNN ORAN 4-5 LERI GORMUŞTU ✅️✅️✅️
4.5 yi hatırlıyorum 3. ceyrek bitimiWONNNN ORAN 4-5 LERI GORMUŞTU ✅️✅️✅️
✅ 👏 👏
Bi şekilde slowenya ile eslesecekler onları elerse final görür Almanya
Basketbol izlemuyorsun fazla herhalde Kanada Amerika var finali Almanya'ya birakilar miBi şekilde slowenya ile eslesecekler onları elerse final görür Almanya
O macta cok zor olur Doncic vs Schroder kapismasi keyifli olurBi şekilde slowenya ile eslesecekler onları elerse final görür Almanya
Tebrikler aferin.. basketbolu öğrettiğin icinBasketbol izlemuyorsun fazla herhalde Kanada Amerika var finali Almanya'ya birakilar mi
Finlandiya da Markkanen var dost Japonlar cok zorJaponları almayı düşünüyorum oran 4 ten fazla
Ew sahibi sonuç olarak yenebilir almanya maci zaten cok sacma oynadilar.. Fin takiminda Bi tane markkanenn üzerine kurulu oda askerden gelmişJaponları almayı düşünüyorum oran 4 ten fazla
Küçük miktarsa oyna gitsin dost ben yuksek bascan sandimArkadaşlar 100 ₺ ortaya atacağım. Japonya basacağız, gelirse zaten 4 kişiye 100 er düşer.
Oyle diyon kanka ama Markkanen farki olur gecen sene cok iyidi Nba deEw sahibi sonuç olarak yenebilir almanya maci zaten cok sacma oynadilar.. Fin takiminda Bi tane markkanenn üzerine kurulu oda askerden gelmiş