- 16,028
- 3,843
- 113
Bol bol şans
Adamsın arkadaşımSeni beğenmiyen ölsun
Mayko nerde dayıAdamsın arkadaşım
Bura da dostMayko nerde dayı
Konuda kesinlikle para konuşulması yasak istediğin üyelere özelden ulaşabilirsin..Şaka bir yana. Günaydın. Dün de Nba den vurmuştum. Bugünde @Bankobet Destek saģolsun şampiyon kuponu adında promosunu kovaliyordum. Kızılyıldızdan yatan kupona cok üzülmüştüm. 86-84 son 1 sn kala yedi 2 liği. Yine pes etmedim Nba da. Min 10 oran kazancıni 2 ye katlıyor bilmeyenler varsa. Sevincimi paylaşmak istedim sabah sabah. .
Tamam buldum oniiBura da dost
A.ssa . paralar nerde ?
Ceptesa . paralar nerde ?
Bu bizim bildigimiz atak miTwitirin degistimi senin ddD
Sevincini paylasak
Dost yanlış hatırlamıyorsam sen tenis oynardın galiba hep
O ta kendiside,,gene yazılanlara bakmiyorBu bizim bildigimiz atak mi
Aynen dost. SelamlarBu bizim bildigimiz atak mi
Hocam. Senin aslıni taniyorumda ben. Cok iyi hatirliyorum. O yüzden fazla şey yapmiyorum. Neyse. Özelden hatırlatırım hatirlamiyorsan eğerO ta kendiside,,gene yazılanlara bakmiyor
Peki banko bet 27k veren kuponu 2 ye katladi mı?Şaka bir yana. Günaydın. Dün de Nba den vurmuştum. Bugünde @Bankobet Destek saģolsun şampiyon kuponu adında promosunu kovaliyordum. Kızılyıldızdan yatan kupona cok üzülmüştüm. 86-84 son 1 sn kala yedi 2 liği. Yine pes etmedim Nba da. Min 10 oran kazancıni 2 ye katlıyor bilmeyenler varsa. Sevincimi paylaşmak istedim sabah sabah. .
27 ye 25 k ekledi dost. 52 k çektikPeki banko bet 27k veren kuponu 2 ye katladi mı?