Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet ATM Bin Yuttuğu Para Hakkında

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
merhaba arkadaşlar konunun yeri burasıdır umarım değilse taşınmasını rica ediyor ve özür diliyorum sayın admin

başıma bı durum geldi yaşayan varsa diye sormak istedim çünkü ben hiç bir yerden doğru net bilgi alamadım 22 23 Şubat'ta iki farklı işlemde 200 küsur ve 800 küsur olmak üzere mahalledeki atm 2 defa para mı yuttu biri Denizbank kartımla biri yapikredi ikisinide aradım harcama itirazı bulundum işleme alındı dendi şu gün oldu sonuç yok mail atıyorum cevap yok bankayi arıyorum bildiriminiz takup edin diyor bakıyorum takip numarasından işlem devam ediyor 15 16 gün oldu ve benim son paramdi o gündür bu güne aç geziyorum bildiğiniz maaşa daha 3 gün var resmen rezil oldum paramla şikayet vara da yazdım başına gelen varmı çokmu zor bı durum sıkışan parayı geri iade etmek ne yapayım gidip bankanın önünde kendimimi yakayım kime sorsam benimde basima geldi 24 saate aldım yok 1 gün sonra aldım bı bedevi benmiyim yav.
Dostum gecmis olsun.farkli banka kartıyla farkli atmde alıkonan paralarla ilgili islem 90 gün ya da daha fazla süruyor.örneğin ziraat kartınla ziraat atmsinee alıkonan bir parada 24- 48 saat icinde paranı alırsın.

Bu gecikmenin sebebi günlük bu tip operasyonların yani islemlerin birikerek.Atm operasyonel islemler birimine iletilmesi ,atmlerde gerekli sayımların yapilip raporlanması,islemlerin kime ait oldugunun saptanması,aynı atm cihazında diger alıkonan para itiraz basvurularinin tutarliliginin karsilastirilmasi gibi sebepler var farkli kartla farkli atmden islem yapmamaya özen gösterin zira bu tip islemde sürec o kadar uzun sürüyor ki siz bile unutmus olacaksınız bu alikonan paranın varlıgını.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,851
5,880
113
Geçmiş olsun. 6 ay içerisinde iade etmek zorundalar zaten bir o kadar sürüyor. Tek çaren şu şikayet varda iki banka içinde şikayet oluşturuyorsun operasyonlarına mail atıyorsun görselleri ordan da genel müdürlükleri arıyorsun onlar aşırı derecede gıcıklar onları delirtmeden bırakmıyorsun yetkileri var 2 gün içinde de bak nasıl iade oluyor yoksa 6 ayda zor alırsın paranı

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,297
5,641
113
Bir kerede Afrika'lı bir arkadaşımın 100 doları kalmıştı atmde oda Yabancı banka kullandığı için bırakmak zorunda kaldık çok koymuştu ya

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,323
831
113
Bu bankalarin cok sacma kurallarii var hic unutmam gurbette calisyorum tanidigim kimse yok maas yatmisti cekemiyodum kimlikle bankaya gittim veremiyorum demisti müdür beyden onay alinmasi lazim falan filan..cepte 2 3gunluk param vardı müdürü bekle aksama kadar gelmemisti 9 günlük bayram tatilnde sigarasiz kalmıştım..niye biri hesabima girmeye çalışmış önlem alınmış:))

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,360
1,512
113
merhaba arkadaşlar konunun yeri burasıdır umarım değilse taşınmasını rica ediyor ve özür diliyorum sayın admin

başıma bı durum geldi yaşayan varsa diye sormak istedim çünkü ben hiç bir yerden doğru net bilgi alamadım 22 23 Şubat'ta iki farklı işlemde 200 küsur ve 800 küsur olmak üzere mahalledeki atm 2 defa para mı yuttu biri Denizbank kartımla biri yapikredi ikisinide aradım harcama itirazı bulundum işleme alındı dendi şu gün oldu sonuç yok mail atıyorum cevap yok bankayi arıyorum bildiriminiz takup edin diyor bakıyorum takip numarasından işlem devam ediyor 15 16 gün oldu ve benim son paramdi o gündür bu güne aç geziyorum bildiğiniz maaşa daha 3 gün var resmen rezil oldum paramla şikayet vara da yazdım başına gelen varmı çokmu zor bı durum sıkışan parayı geri iade etmek ne yapayım gidip bankanın önünde kendimimi yakayım kime sorsam benimde basima geldi 24 saate aldım yok 1 gün sonra aldım bı bedevi benmiyim yav.
Ziraat atmde başıma geldi paramı yuttu 2 günde hesaba yüklenilen parMi

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,672
113
10 iş günü süresi var bankayı arıyorsun sana mailden bir şey gönderiyorlar kaç para olduğunu atmyi saat kaçta olduğunu dolduruyorsun onu geri bankaya yolluyorsun bir dahaki atm kontrolünde fark çıkarsa paranı geri yatırıyorlar