- 7,501
- 4,307
- 113
Reis birtanesi tutturuyor hergun genelde hemde az parayaAtyarışı.com güzel gerçekten yorumcularıda iyi..
Reis birtanesi tutturuyor hergun genelde hemde az parayaAtyarışı.com güzel gerçekten yorumcularıda iyi..
Ulan bizi beygire bulaştırdın ya ne diyim 40 lira aldım siteye attım çektim 500 TL 😁😁😁 dün 8 numara ikinci geldi 😁😁Valla ben aldım beyler belki sallarım tutar diye sizde alın
15 numara Yavuzkeyf kazanır kardeş son ayağıAtlar digidik digidik gidiyor kim kazandı bilmiyorum ama arzu abla iyi atlarda şerefsizler bayan erkek adlarını beygire koymuşlar acaba onlara atlara adıyla mi çağırıyor lar
Siteler şöyle reklamlar yapınca yatırım yapacağımızı sanıyor ya o kadar gülüyorum ki. Mesela savoybet diye bir yere ömrü hayatımda yatırım yapmamam gerektiğini öğrendim. Ucuz reklam yapmayınSavoybet hızlı para çekimi
Ne kadar küfür etsem azdır sen anladın artıkSavoybet hızlı para çekimi
Biri inceleyip cevaplarsa sevinirim kosubitmedi mi hala bekleniyor diyosa?Hiç anlamam bende rasgele yaptım bekleniyor diyo tutar mı sizce bu oynandı mi noldu hiç bisey anlamadim
Kupona bakar mısın kardeşim benimarkadaşlar şuan icerlerinde en güzeli atyarisi.com anında ödeme yapıyor parayi çekmenle hesaba gelmesi bir oluyor bu forumda at yarısından bir anlayan benim bilginiz olsunn
Anlamadığını soylemene gerek yokmuş kupondan belli oluyor zaten 😁Hiç anlamam bende rasgele yaptım bekleniyor diyo tutar mı sizce bu oynandı mi noldu hiç bisey anlamadim
Napdin be kardeşim o ne yahu.6li 112 verdi sende niye 97 var vergimi kesti.cekim.paylas yok ama yarin 2k eklenicekEkli dosyayı görüntüle 542873Buranın çekim paylaşı olsa keşke
Yarına bi kupon yapta oynalayım zengin et biziEkli dosyayı görüntüle 542873Buranın çekim paylaşı olsa keşke