- 7,501
- 4,308
- 113
zaten boşa üye olmayin verse bile ödeme yapmıyor Muş dostlar bu site birde oyunlar zaten sahte
Allah AllahKadir isimli canlı destek bana şimdi ekledi bonusu
simdimi eklediKadir isimli canlı destek bana şimdi ekledi bonusu
bitti dedi bana zaten ödeme yapmıyor vakit geçirinKadir isimli canlı destek bana şimdi ekledi bonusu
Evetsimdimi ekledi
Ödeme yapmadıgını nerden biliyorsun slotlarada sahte dmeişsin ama oynadım slotlar gerçek siteyi savunmuyorum babamın oğulları değil ama zaten yanıltıcı bir yorum yapmışsın belki ödemede yapıyordur denenmesinde fayda varbitti dedi bana zaten ödeme yapmıyor vakit geçirin
banada ekledi simdi kadir bem kadirle konusuyorum şuan
5 saattir talep bekliyozYatırım şartsız 100 frebet 100 frepsin min max 500 çekim
ödeme yapmıyorÖdeme yapıyor çekim geldi
Uyduruyor var bu elemanda bi ayak ama anlamadımÖdeme yapmadıgını nerden biliyorsun slotlarada sahte dmeişsin ama oynadım slotlar gerçek siteyi savunmuyorum babamın oğulları değil ama zaten yanıltıcı bir yorum yapmışsın belki ödemede yapıyordur denenmesinde fayda var
Bonus talrpten aldim bendebu şerefsiz canlı bana bitti dedi rassakmi geçiyor
Belki multi açacaktır millet yüklenip bonus bitmesin diye ayak yapıyordur 😂😂Uyduruyor var bu elemanda bi ayak ama anlamadım
Yapmiyosa niye aliyon bonusu awödeme yapmıyor
yok dost ne alaka beni tanıyan tanır burda sizler corabi ayağınıza yeni giyerken ben buralarda geziyordumBelki multi açacaktır millet yüklenip bonus bitmesin diye ayak yapıyordur 😂😂
deniycez Abuzer amcaYapmiyosa niye aliyon bonusu aw