Aga 200 tl icin iki paket sigara iciyorsan kumara hic bulasma derim adami bitirir gecmis olsunBu konu hakkında çok birşey yazmıcam hayatımda ilk defa biraz önce oynadım
Oynamayın 200 TL m gitti ama iki paket sigarada bitti.Tesekkurler
200 mü sadece dostBu konu hakkında çok birşey yazmıcam hayatımda ilk defa biraz önce oynadım
200 mü sadece dost
Geçen ay arkadaşım bu oyunda 20 k bıraktı o yetmedi çamaşır makinesi buzdolabı televizyon koltuk takımlarını spotcuya satıp bu oyunda kaybetti babası bunları duyunca çabuk eve gel bilet parası gönderdim bilet al dedi bilet parasıda bu oyunda gitti en son kütahyadan marmarise otostop çekiyordu 3 4 defa aradım ulaşamadım o günden sonra
Valla babası iyi bi dövmüstür çocuğu babası eve gelllll diye bağırınca ben korktum awqaq- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Hahahah yav200 mü sadece dost
Geçen ay arkadaşım bu oyunda 20 k bıraktı o yetmedi çamaşır makinesi buzdolabı televizyon koltuk takımlarını spotcuya satıp bu oyunda kaybetti babası bunları duyunca çabuk eve gel bilet parası gönderdim bilet al dedi bilet parasıda bu oyunda gitti en son kütahyadan marmarise otostop çekiyordu 3 4 defa aradım ulaşamadım o günden sonra
Cocuk hic korkmamis ama senin korkdugundanValla babası iyi bi dövmüstür çocuğu babası eve gelllll diye bağırınca ben korktum awqaq
Geçmiş olsunBu konu hakkında çok birşey yazmıcam hayatımda ilk defa biraz önce oynadım
Bi an babam bana seslendi sandımCocuk hic korkmamis ama senin korkdugundan