Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avrupa Süper Ligi

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
Ortalık baya karışacak şampiyonlar ligi UEFA tarihe karışması an meselesi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
dostum mumkun değil bu hiç bi kulup uefa yı fıfa yı karsısına alamaz iptal olur bu katılan liginden men edilicek oynayan topcu milli takımda oynayamayacak uefa ya katılıyorum ben kendi çıkarları için diger kulupleri yok olmaya sürüklüyor bu 3 5 tane büyük takım cok yanlıs ki zaten uefanın acıklaması cok sert oldu iptal edilceği kesin yani

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,486
4,422
113
İptal edildi zaten kurucu kulüpler çekilmeye başladı ama UEFA da pek şeffaf değil çok dümen çeviriyor ne kadar sert olursa olsun düzen yanlış zamanında Lyon d.zagrep maçıydı galiba ne oldu kayboldu gitti bunun gibi niceleri şike dümen UEFA da dönüyor

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,395
28,121
113
İptal edildi zaten kurucu kulüpler çekilmeye başladı ama UEFA da pek şeffaf değil çok dümen çeviriyor ne kadar sert olursa olsun düzen yanlış zamanında Lyon d.zagrep maçıydı galiba ne oldu kayboldu gitti bunun gibi niceleri şike dümen UEFA da dönüyor
Yanlis hatirlamiyorsam gruptan cikmasi icin 7.1 yenmesi gerekiyordu dost 7.1 diye hatirliyorum
Evet simdi baktim
bu mac