bu yeni üyeliğim kanka onun sebebini de anlatayım sana mailden duryazdım aga arada foruma yaz 50 100 mesajın olsunda dm kutun açılsın
bu yeni üyeliğim kanka onun sebebini de anlatayım sana mailden duryazdım aga arada foruma yaz 50 100 mesajın olsunda dm kutun açılsın
atm agaatm mi atıyorlar havale mi dost ?
yeni derken 2018 yazıyorbu yeni üyeliğim kanka onun sebebini de anlatayım sana mailden dur
ATM’den evet havaleatm mi atıyorlar havale mi dost ?
ATM’den evet havale
buna çok girmedim kankayeni derken 2018 yazıyor
atmden havale nasıl oluyor reisATM’den evet havale
ziraat ATM’sine gidip kartsız işlemden yatırmak ne oluyor Eft mi kanka?atmden havale nasıl oluyor reis
bitmiş olabilir kanka 25 freebet varmış diyeceksin sosyal medya hesaplarını takip edip ekran görüntüsü atınca veriyorlar ama 00:00ı geçmiş saat bilmiyorum 1 günlük yapmış olabilirlerDeneme bonusu bulunmamaktadır diyor site kardaşlarım
Aynen bitmiş süresibitmiş olabilir kanka 25 freebet varmış diyeceksin sosyal medya hesaplarını takip edip ekran görüntüsü atınca veriyorlar ama 00:00ı geçmiş saat bilmiyorum 1 günlük yapmış olabilirler
Her salı ve perşembe veriyor freebeti. Saat 00:00 dan sonra yeni gün olduğu için vermezlerAynen bitmiş süresi
olunca paylaşılıyo hocam ya önyargılı olmabu forumda doğru dürüst bir bonus paylaşımı görmedık
Bu hırsızların reklamını yapmawww.avrupabet170.com
İlk çekim banka havalesi bilginiz olsun almayanlar alabilir yatırım şartı yok.
ben surekli cekiorum banka havale ile bna niye gelmior insamlri kandrmayim ceza verulior havaleye diebanka havalesi ile çekip 7000 ceza ödemeye gerek yok
evet arkadasım tam bir dolandırıcı site bana yaptıkları tam bir komediydi 1,5 saatlik cevrim istediller cevrimsiz bonusa artı saatlik cevrim nedir yaHırsız bir site ödeme yapmaz dolandirilar