- 752
- 225
- 43
2 maç 1.8 oran olacak 225 tl lik kupon yapacan toplamda. 65 tl ile yaparsan 225-65=160 kalan cevrim
Ben bitane tek maç oynadım bişey olur mu acaba 1.80 oran geldi oda ya 25 bastım 46 oda geldi2 maç 1.8 oran olacak 225 tl lik kupon yapacan toplamda. 65 tl ile yaparsan 225-65=160 kalan cevrim
Sanirsam cevrimden sayilmazBen bitane tek maç oynadım bişey olur mu acaba 1.80 oran geldi oda ya 25 bastım 46 oda geldi
Valla bı 2 maç bı tek maç oynadım bı çıktım bı düştüm bişey anlamadım sizin nasıl durumSanirsam cevrimden sayilmaz
Sen bide normal para at bakalım paran kalıyor mu yoksa yine böyle siteyi ovcenmi yine gelirsin buraya bu sefer parami alamiyorum diye yardim istersjnSağolasın kardeşim aldık kupon geldi de yine kazançtan sonra iki maç mı yapıyoruz tek maç devam edebiliyoz mu acaba
Siteyi öven kim birader şaşırdın mi sen deneme bonusu bu dimi aldık kaybettik konu bizim için kapandı eski konuya yazan sensin dimi şaşırdın mi gece gece hey allahim yaSen bide normal para at bakalım paran kalıyor mu yoksa yine böyle siteyi ovcenmi yine gelirsin buraya bu sefer parami alamiyorum diye yardim istersjn