- 59,523
- 26,809
- 113
Bende konyaspor oynuyo gibi izledimBjkliyim ama maçı izlerken sanki bjk oynuyor gibi izledim tebrikler şanlı galatasaray
Bende konyaspor oynuyo gibi izledimBjkliyim ama maçı izlerken sanki bjk oynuyor gibi izledim tebrikler şanlı galatasaray
Ohhhhhh iyi oldu abim yok ki onlarda MusleraaOnana harbi el bombası yalnız
O iş öyle olmuyor kanka bayernin yenmesi iyi oldu boşverLider bitirirdi gs bayern yenilseydi
Ben endonbeleyi çok beğendim adam müthişti icardi de çok savaştıOnana harbi el bombası yalnız
Şöyle bir günde mükemmel olmaz olur muyuz dost.Çok mutluyum yemin ediyorum.Özelliklede Fernandesin hiçbir Türk takımı için hazırlanmamıza gerek yok deyip dalga geçtiği günden sonra saplamamıza ayrı bir mutluyum
Boşver milleti reisssss sağlam saplarrrr CimbomummmmTebrikler daha geçen günde söyledim yenecek GS diye ama burda herkes sallayıp durdu bana sürekli bir bahane yok GS de kim var yok kör topallar görmüşlerdir şimdi kör topali
Bayernide yener gs bu ruhlaO iş öyle olmuyor kanka bayernin yenmesi iyi oldu boşver
Helal la kartallıBjkliyim ama maçı izlerken sanki bjk oynuyor gibi izledim tebrikler şanlı galatasaray
Saça boeyin perfonmasa herzamanki gibiydi sahaneBen endonbeleyi çok beğendim adam müthişti icardi de çok savaştı
Bayernide yener gs bu ruhla
iyi oldu gs yi tutuyordum zaten kupon yatmıştı@Başkan manu 2.5 üst diyen başkan utanırmı sanmam galatasaray ağır taştır başkann (şaka banlama pls
Boey çok iyiydi bi pozisyonda pas verse 4 olacaktı ona kızdım böyle büyük mactaSaça boeyin perfonmasa herzamanki gibiydi sahane