- 13,434
- 9,562
- 113
Dost Dolandırıcı işte niye takıntı yaptın ki sıkıntıya sokma kendiniSs atsana kanka hâla içimde kötü bi his var
Dost Dolandırıcı işte niye takıntı yaptın ki sıkıntıya sokma kendiniSs atsana kanka hâla içimde kötü bi his var
Dostum eğer uğraşırım dersen verdikleri avukatın sicil numarasından gerçek avukata ulaşıp bilgi ver. Ben öyle yapıyorum suç duyurusunda bulunuyorlar. Dolandırıcı dikkatli ol02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.
Bende aradım bana 58 bin tl ceza olduğunu soledi uzlaşma yaparsak 19450ye düşeceğini soyledi uzlaşma yapalım dedim ödemeyi aniden yapın dediler tcmi soleyin dedim yüzüme kapattılar bu bir dolandırıcılık mıdır acaba e devletimde de herhangi bir borç bulunmuyor bilen biri aydınlatabilir mi.
Avukata ait bilgi veremiyoruz diyolarDostum eğer uğraşırım dersen verdikleri avukatın sicil numarasından gerçek avukata ulaşıp bilgi ver. Ben öyle yapıyorum suç duyurusunda bulunuyorlar. Dolandırıcı dikkatli ol
O zaman itibar etme ben böyle 3 savcılık dosyasında tanık olarak geçiyorum bana büyük bir çete de olsa bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz dediler 😂Avukata ait bilgi veremiyoruz diyolar
Hemen öde hemen 100 bin havele yap02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.
Bende aradım bana 58 bin tl ceza olduğunu soledi uzlaşma yaparsak 19450ye düşeceğini soyledi uzlaşma yapalım dedim ödemeyi aniden yapın dediler tcmi soleyin dedim yüzüme kapattılar bu bir dolandırıcılık mıdır acaba e devletimde de herhangi bir borç bulunmuyor bilen biri aydınlatabilir mi.
Aynen gerçek dostum hemen ibana gönder istedikleri parayıSn. Y..B... Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Millet Hukuk: 02168220147
DOSTLAR BU GERCEK Mİ MAİLİMDEN BULMUSLAR BENİ
Dost adamlar her boku söylediAynen gerçek dostum hemen ibana gönder istedikleri parayı
Ya sabır yaa cidden bıktık.inanip yazmış birde
bana her gun 6 tane geliyor sovup kapatiyorum arayanlarda var 😁😁😁02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.
Yahu söylese ne zaten satan ellerinde yahu .Dost adamlar her boku söyledi
Dost parayı neden bunlara atayım UYAP da IBAN varsa oraya atrz sadece bu mesajın başka birine geldiğini orenmek istedimYahu söylese ne zaten satan ellerinde yahu .
İyi sen ara konuş para gönder adamlara