Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avukatlık Bürosu Hk. Ceza

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,481
7,183
113
Arkadaşlar arkadaşımı arayıp bu mesajları yollamışlar önce adliyeye gidip erken ödeme 18 bin tl ile ödeyebilirsiniz demişler sonra iban göndermişler bunlar dolandırıcımı yorumunuz nedir birde gerçekten varsa nerden görebiliriz.

kardeş artık gelen mesajları millet pek iplemediği için dolandırıcılar da level atladı.

beni de sözde ankara ptt'den birisi aramıştı bundan 6 ay kadar önce. isminize ait tebligat var size ulaşmamış avukat numarasını vereyim konuşun dedi. allah allah dedim hani dolandırıcı mesajlarına alışığız ama arama ilk kez oluyor ama tamam dedim numarasını verin avukatın. bir numara verdi. aradım ben işte bilmem ne avukatı merve bişey dedi karı. işte şundan şundan dolayı 24 bin tl cezanız var. tabi bunu derken hiç umursamamış gibi konuşuyor ki çok iyi oyunculuk. ilk konuşurken bana dedi ki tebligatınız dosyanız işlenmiş mi öğrenin işlendiyse gidip vergi dairesine ödeme yapın bugün. sonra da beni tekrar arayın bakalım dedi. vergi dairesi deyip önce bi kafa karıştırdı ben hiçbişey yapmadan tekrar aradım bunu 10 dakika sonra bana dedi ki dosyanız işlenmiş şimdi size bir mali müşavirin ibanını atıyorum ödemenizi oraya yapın. zaten bunu der demez ayıktım ben :D tamam dedim gönderin ibanı whatsappdan yazdı bi tane patlıcan fotosu yolladım baktım engellemiş.

o yüzden bu tür mevzularda kafa karıştırırlar fake görseller fake isimlerle kandırırılar. hiçbir avukat whatsappdan ödeme istemez böyle bi hakkı yok ayrıca. ödemeni sen vergi dairesine yaparsın varsa böyle bişey. uyap ve e devlette yoksa yoktur.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
275
63
Geçen benide aramışlardı.Dosya numarası sordum bilmiyoruz göremiyoruz demişlerdi,be ya..m sen neyine avukatsın demiştim sonra onlarda bana sövüp kapattılar :DDD

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
355
83
Vay a.mk birebir aynısını yapmışlar dosyayida.😂

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,762
1,892
113
kardeş artık gelen mesajları millet pek iplemediği için dolandırıcılar da level atladı.

beni de sözde ankara ptt'den birisi aramıştı bundan 6 ay kadar önce. isminize ait tebligat var size ulaşmamış avukat numarasını vereyim konuşun dedi. allah allah dedim hani dolandırıcı mesajlarına alışığız ama arama ilk kez oluyor ama tamam dedim numarasını verin avukatın. bir numara verdi. aradım ben işte bilmem ne avukatı merve bişey dedi karı. işte şundan şundan dolayı 24 bin tl cezanız var. tabi bunu derken hiç umursamamış gibi konuşuyor ki çok iyi oyunculuk. ilk konuşurken bana dedi ki tebligatınız dosyanız işlenmiş mi öğrenin işlendiyse gidip vergi dairesine ödeme yapın bugün. sonra da beni tekrar arayın bakalım dedi. vergi dairesi deyip önce bi kafa karıştırdı ben hiçbişey yapmadan tekrar aradım bunu 10 dakika sonra bana dedi ki dosyanız işlenmiş şimdi size bir mali müşavirin ibanını atıyorum ödemenizi oraya yapın. zaten bunu der demez ayıktım ben :D tamam dedim gönderin ibanı whatsappdan yazdı bi tane patlıcan fotosu yolladım baktım engellemiş.

o yüzden bu tür mevzularda kafa karıştırırlar fake görseller fake isimlerle kandırırılar. hiçbir avukat whatsappdan ödeme istemez böyle bi hakkı yok ayrıca. ödemeni sen vergi dairesine yaparsın varsa böyle bişey. uyap ve e devlette yoksa yoktur.
Anlattıklarının aynısını banada yaptilar avukat ismide merveydi,her neyse bende dedimki çakma avukata benim babam ceza avukatı siz dosyayi yollayın babam ilgilenir dedim hemen suratıma kapattı engelledi beni dolandırıcı :) ( bu arada dost gerçek hayatta babam ceza avukatı,kuzenim izmir emniyet müdürlüğünde,kayınçom gaziantep adliyesinde hâkim ) 2 tane dolandırıcının hakkını peder verdi zaten 👍 ben şahsen hiç affetmiyorum direkt postalıyorum bizimkilere ...

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,718
723
113
Whatshaptan avukat para ister mi dayı ne ediyon sen.
Bu daha inandırıcı

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
331
81
28
Dolandırıcı sakın para filan atmayın devlet arayipta ibana para at dermi hiç baş engeli

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,088
1,004
113
bunlara para kaptıran aptaldır.

iceman0606

Umutsuz menfaatler için kumar oynanan günler...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,295
2,511
113
E devletten bihaber tuhaf yaşayan insanlar nasıl yaşıyorsunuz acaba nefes almanız hata mı acaba üzülüyorum gerçekten. Allah akıl fikir vermiş gelip burada başlık açıyorlar cidden yazık

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,741
1,203
113
banada geldi degişik degşik cam avukak burosu mor beyaz avukat burosu vs. hep degişik büro isimleri kullanıyorlar bunu yapanlar 3 veya 4 kişi aynı kişilerle bagları var yani anlayacagınız büyük dolandırıcılar paranız kaptırmayın bunlara ufakda olsa bi araştırma yaptım adamların gecimi dolandırıcılıkmış işlerinde bitanede bayan varmış bilginize

Erova

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
519
136
43
Devlet SMS ile mahkeme kararı gönderiyor puhahaaa bunları harbiden savcılığa verin gotunden kan alirlar

Erova

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
519
136
43
Hakimin sicil numarasıni bile ilk sayfada farklı son sayfada farklı yazmış kodugumun andavali bu mallar nasıl dolandırıcak adam buluyor bu mallikla