kardeş artık gelen mesajları millet pek iplemediği için dolandırıcılar da level atladı.
beni de sözde ankara ptt'den birisi aramıştı bundan 6 ay kadar önce. isminize ait tebligat var size ulaşmamış avukat numarasını vereyim konuşun dedi. allah allah dedim hani dolandırıcı mesajlarına alışığız ama arama ilk kez oluyor ama tamam dedim numarasını verin avukatın. bir numara verdi. aradım ben işte bilmem ne avukatı merve bişey dedi karı. işte şundan şundan dolayı 24 bin tl cezanız var. tabi bunu derken hiç umursamamış gibi konuşuyor ki çok iyi oyunculuk. ilk konuşurken bana dedi ki tebligatınız dosyanız işlenmiş mi öğrenin işlendiyse gidip vergi dairesine ödeme yapın bugün. sonra da beni tekrar arayın bakalım dedi. vergi dairesi deyip önce bi kafa karıştırdı ben hiçbişey yapmadan tekrar aradım bunu 10 dakika sonra bana dedi ki dosyanız işlenmiş şimdi size bir mali müşavirin ibanını atıyorum ödemenizi oraya yapın. zaten bunu der demez ayıktım ben
tamam dedim gönderin ibanı whatsappdan yazdı bi tane patlıcan fotosu yolladım baktım engellemiş.
o yüzden bu tür mevzularda kafa karıştırırlar fake görseller fake isimlerle kandırırılar. hiçbir avukat whatsappdan ödeme istemez böyle bi hakkı yok ayrıca. ödemeni sen vergi dairesine yaparsın varsa böyle bişey. uyap ve e devlette yoksa yoktur.