- 1,139
- 949
- 113
Bana net 250 ödedi.. Bet yüksek diye denedim
Şimdi çekim verdim havale dedi
Yatırım yaptın mıBana net 250 ödedi.. Bet yüksek diye denedim
5 TL değerinde bastım kankaSpinleri bu oyundami cevirdin bet degeri nedir cevirdiysen
Canlida o kdr sira bekledik ana sayfada bonus talepden ver dedi verdikde secim yaptirmiyorki tek secenek var ya bastik butona ne cikarsa heralde sansimiza sacmalikBana net 250 ödedi.. Bet yüksek diye denedim
adam fsleri soruyor dostum kazandığını neye bastın demiyor fsler hangi oyunda bet değeri ne ona göre oynayacak5 TL değerinde bastım kanka
EvetYatırım yaptın mı
Dost galiba oynayamayabiliriz canli eklemedi bonus talep ver dddi ordada tek secenekdi ne eklenecegi supriz galibaadam fsleri soruyor dostum kazandığını neye bastın demiyor fsler hangi oyunda bet değeri ne ona göre oynayacak
Hee 60 lira çıktı kankaadam fsleri soruyor dostum kazandığını neye bastın demiyor fsler hangi oyunda bet değeri ne ona göre oynayacak
Hee 60 lira çıktı kanka shining yazdım elmas resimli oyunda oynadım
TebriklerBana net 250 ödedi.. Bet yüksek diye denedim
dost sweetle gateste fsler canlıya gir bekliyor de uzun zamandır ekledi bana da fıs gatestede sweettede 100er spin attımTebrikler
Nası yani bekliyor de derkendost sweetle gateste fsler canlıya gir bekliyor de uzun zamandır ekledi bana da fıs gatestede sweettede 100er spin attım
bekliyor gözüküyor ya dostum eklenmiyor onu söyleNası yani bekliyor de derken
He tmmbekliyor gözüküyor ya dostum eklenmiyor onu söyle
Yatırım yapıp mı cekm verdnÖdemesi gelen varmı
Valla adına sevindim hocam, oyunu önererek mahcup olmadım 🤗2 spinde hemen bonusa girdi 200 verdi kalan 98 spinde 50yi ztn verir oduyormu acaba