- 2,111
- 1,132
- 113
Bu ulkede henuz forex serbestken sorun yok bunuda ispatlayabilecegim icin sorun yok die dusunuyorumValla reiism ben iyiligine dedim kılıfın uymayabılır onu soylıym sana
Bu ulkede henuz forex serbestken sorun yok bunuda ispatlayabilecegim icin sorun yok die dusunuyorumValla reiism ben iyiligine dedim kılıfın uymayabılır onu soylıym sana
60 binim olsa oynamam diyenler gelir şimdisırf bu ay 60 bin tl tl oynamışimdir bir büroda kazanıp diğer büroda kaybediyorum
toplu olsa bende oynamam 5 binle başlıyorum 10 bin yapıyorum kendimi tutamayıp 3 bin kaybediyorum somra tekrar kazanıyorum bu sekilde seni60 binim olsa oynamam diyenler gelir şimdi
oynayamadığım zaman çok gergin oluyorum hiç çekilmiyorum hele oynayıp kaybettiysem düşman başına size de oluyor mutoplu olsa bende oynamam 5 binle başlıyorum 10 bin yapıyorum kendimi tutamayıp 3 bin kaybediyorum somra tekrar kazanıyorum bu sekilde seni
bereket versin en güzelini yapıyorsunSon 6 aydır sadece deneme bonusu çekimini yatırırım oda ana paramı alırda mesela dün deneme bonusundan 50 tl yatırıp 250 tl çektim kalan 200 ü onwin ne yatırdım 1600 çekeceğim 15-20 daha uğramam bonus çıkana kdar
Hocam inan böyle daha iyi en azından paran cebinde kalıyor son 6 aydır kafam çok rahat herkese tavsiye ederim abartsız söylüyorum haftada en az 3-4 deneme bonusu denk geliyor birini çevirsem benden kralı yokbereket versin en güzelini yapıyorsun
Hangisinde kazandin 30K yi?bir kere sensetional kazandım da vinci de 30k civarında o gun bugündür. Ne zaman yatırım yapsam hep 20 30k kazanacağımı zannediyorum. o kazanç beni batırdı aslında
da vinci treasure slot pragmatic playin oyunuHangisinde kazandin 30K yi?
Gorseli var mi merak ettimda vinci treasure slot pragmatic playin oyunu
Herkes biseler yapiyor iste peynir ekmek gibi 30lar 40lar havada ucusuyorbelli bir sınıri yoktur.
Konuyu acan 30K kazanan sahsa sormustum tesekkurlerSize görseli gostermek icin biraz oynadim.3 adet bonus cikincaya dek.bonus cikmadan bir ise yaramaz.Oyunu ancak devamli yükseltmen gerek.kisaca 500 ustune bakiyen olacakki bu oyna giresin.Ekli dosyayı görüntüle 72131