- 13,154
- 5,170
- 113
Traş olmuştum ağa 🤣 😂😅Konu nasıl kuaföre geldi anlamadım
Serhat 70 lik devirdi
Birde 35 lik mi arıyor acaba
Traş olmuştum ağa 🤣 😂😅Konu nasıl kuaföre geldi anlamadım
Serhat 70 lik devirdi
Birde 35 lik mi arıyor acaba
Reis kumara alistir beraber oynayın orda da kavga ederseniz siteleri bakiyeleri ayirirsinizArkadaşlar kız arkadaşım her tartışmada kavgada küfür ediyor ani sinirlenmeler falan diyorum eyvallah ama işin sonunda hep ayrılalım diyor ve hep ben gidiyorum yine eskisi gibi oluyoruz yine aynısını yapıyor söz veriyor yapmamak için ama yapıyor aynı işyerinde çalışıyoruz finansbankta haftanın 5 günü birbirimizi görüyoruz sizce ne yapmalıyım ?
Reis forumda yenisin belli, çekimlerini çekim paylaş alanında yaparsan daha iyi olur tebriklerTeşekkürler hızlı ödeme için
Keyfin yerinde dost, yaşıyorsun bu hayatıReis kumara alistir beraber oynayın orda da kavga ederseniz siteleri bakiyeleri ayirirsiniz
TeşekkürlerReis forumda yenisin belli, çekimlerini çekim paylaş alanında yaparsan daha iyi olur tebrikler
Adam 10 günde 700 mesaj yazmış laReis forumda yenisin belli, çekimlerini çekim paylaş alanında yaparsan daha iyi olur tebrikler
Bende 3.5 senede 3.500 anca yazabilmişimAdam 10 günde 700 mesaj yazmış la
Eskiden günde 3 bin yazıyorduk dost 10 günde 700ü uyurken yazıyoruz 25 saat forumdayızAdam 10 günde 700 mesaj yazmış la
Belli bi yerden sonra adamın canı sıkılıyor yaEskiden günde 3 bin yazıyorduk dost 10 günde 700ü uyurken yazıyoruz 25 saat forumdayız
Foruma ruhumuzu verdik dost sıkılmam benBelli bi yerden sonra adamın canı sıkılıyor ya
Garantiye geçArkadaşlar kız arkadaşım her tartışmada kavgada küfür ediyor ani sinirlenmeler falan diyorum eyvallah ama işin sonunda hep ayrılalım diyor ve hep ben gidiyorum yine eskisi gibi oluyoruz yine aynısını yapıyor söz veriyor yapmamak için ama yapıyor aynı işyerinde çalışıyoruz finansbankta haftanın 5 günü birbirimizi görüyoruz sizce ne yapmalıyım ?
Kendini geri çek kardeşim aynı durum benim başıma da geldi arkadan hav hav olunca eskisi gibi olmuyor . Bu hatayı bende yapmıştımArkadaşlar kız arkadaşım her tartışmada kavgada küfür ediyor ani sinirlenmeler falan diyorum eyvallah ama işin sonunda hep ayrılalım diyor ve hep ben gidiyorum yine eskisi gibi oluyoruz yine aynısını yapıyor söz veriyor yapmamak için ama yapıyor aynı işyerinde çalışıyoruz finansbankta haftanın 5 günü birbirimizi görüyoruz sizce ne yapmalıyım ?
1.ci evlendiğin diyelim bu anlattıkların 10 katını geçecektir.Arkadaşlar kız arkadaşım her tartışmada kavgada küfür ediyor ani sinirlenmeler falan diyorum eyvallah ama işin sonunda hep ayrılalım diyor ve hep ben gidiyorum yine eskisi gibi oluyoruz yine aynısını yapıyor söz veriyor yapmamak için ama yapıyor aynı işyerinde çalışıyoruz finansbankta haftanın 5 günü birbirimizi görüyoruz sizce ne yapmalıyım ?