- 4,950
- 2,042
- 113
kavga çıkmaz inşallah
Fox tv nin yeni adıNow TV nedir ilkkez duydum İsrail kanalimi
Aynen açtım ben izliyorum şu an yayını bekliyorumHabertürkte olacak beyler
Fox u 2seneden beri sildim hükümet aleyhine atıp tuttuğu için demek now olmuş vay amkFox tv nin yeni adı
Aynen sen A haber izlemeye devam et uykun genişlesin yakında uzaya çıkarsınFox u 2seneden beri sildim hükümet aleyhine atıp tuttuğu için demek now olmuş vay amk
Şuan ahbr izliyorum az önce Melih başkan çıktı izledim Ankara viran olmuş onu dinledim en azından İsrail destekçisi kanal izlemiyorumAynen sen A haber izlemeye devam et uykun genişlesin yakında uzaya çıkarsın
İsraile 1 ay öncesine kadar kim ticaret yapiyordu ki kim jet yakiti veriyordu araştır bakalım. Bir yandan Gazze deyip bir yanda ticaret yapmak nedirŞuan ahbr izliyorum az önce Melih başkan çıktı izledim Ankara viran olmuş onu dinledim en azından İsrail destekçisi kanal izlemiyorum
Kanal Türku binasıyla beraber satsan 14m Euro etmez yalan haberVay bee 14 milyon euro para vermis habertürk oyle diyorlar. Jose Morinho bedavaya getirdiler adamlar
Saçmalama dostKanal Türku binasıyla beraber satsan 14m Euro etmez yalan haber
Ya git işine beni tartışmaya çekme zaten haftada 2defa ban yiyorum bide senle uğraşamamİsraile 1 ay öncesine kadar kim ticaret yapiyordu ki kim jet yakiti veriyordu araştır bakalım. Bir yandan Gazze deyip bir yanda ticaret yapmak nedir
Ben izliyorum gayette memnunum doğruları söyleyen 2kanaldan biri diğeri TGRT hbrBeyler a haberi seyreden varmı ben yıllardır seyretmiyorum son seyrettiğimde İstanbul için yağmurlu demişti ogün kar yağdı
Bi bitmediniz hıaaanımaBen izliyorum gayette memnunum doğruları söyleyen 2kanaldan biri diğeri TGRT hbr
Git tango oyna siz bitseniz kurtulacagiz da kene gibisinizBi bitmediniz hıaaanıma
İnternetime yazık yemin ediyorumBen izliyorum gayette memnunum doğruları söyleyen 2kanaldan biri diğeri TGRT hbr
Lan seni kaale alıp cevap vermek hata cevep verip beni tahrik etmeİnternetime yazık yemin ediyorum
Yürü ahber izle kaybolLan seni kaale alıp cevap vermek hata cevep verip beni tahrik etme