- 3,570
- 2,177
- 113
Sevefsizlev siz çok mu temizsiniz pavalav nevde?
Beni tahrik etme dedim yürü kaybol ndmk İsrail destekçisi now kafalı Fox beyinli asabimi bozma maaşını getirip kumara bas maaşın bitsin sonra herşeye isyan et sorumlu hükümet de tekrar ediyorum bana cvb yazma tahrik etme yürü anca gidersinYürü ahber izle kaybol
Bende onu diyorum cokmu iyisinizSevefsizlev siz çok mu temizsiniz pavalav nevde?
sunucunun vahim hali bir saga bakiyor bir sola çit çikmiyor biri mafia biri tr nin en zenginiAziz Yıldırım sunucuya sen araya girme diyor 😁😁 adamı susturdu
en zengini değil ali koç ilk 40 içinde değil 40-50 arası takılıyorsunucunun vahim hali bir saga bakiyor bir sola çit çikmiyor biri mafia biri tr nin en zengini
İlk yıllarında hep trişkadan kadrolar kurdu. Falet, Benzia, Frey gibi düşük seviye oyuncular alınmıştı. Son 2 yıldır iyi kadrolar kuruluyor. Düzelme var. Bence de devam etmeli. Vasat kadrolarla bir halt olamayacağını anladı en azından en sonunda. Aziz yıldırımın kapasitesi belli. Kuramaz bu kadroları. Kursa da kulübü bi ton borca sokar öyle kurar.Aziz kaybeder zaten cikmasada ciksada bunamis o artık. Besiktasliyim ama Ali Koç baskan olmalı devam etmeli
Ya futboldan anlamıyor bence aziz ve dediğin doğru çok borç bıraktı arkasında yanlış hamlelerle sadece futbolda değil diğer branşlarda da amatör liglerde de yapamıyordu. Şansa bazı şeyler yolunda gidiyordu o da fener iyi oynadigindan değildi rakipler mallasmisti. Azizin olduğu zaman değil artık bu zaman. Ali Koç bence parayı yönetmeyi de hamleleri de iyi yapıyor. Valla kurduğu kadrolar aldığı oyuncular bence iyiydi şampiyon olamadılar ama bence GS den bile iyiler bu benim fikrim. Ben bjk liyim ama Fenerbahçe'de ki bütçe ve yönetimdeki kişilerdeki para hiç bir spor kulübünde yoktur. Doğru oyuncular alırlarsa tüm branşlarda Türkiye'nin bir numarasi olurlar. Aziz artık neyi güdüyor onu da anlamıyorum . Umarım aziz kazanmaz ama bence kazanamaz 😂İlk yıllarında hep trişkadan kadrolar kurdu. Falet, Benzia, Frey gibi düşük seviye oyuncular alınmıştı. Son 2 yıldır iyi kadrolar kuruluyor. Düzelme var. Bence de devam etmeli. Vasat kadrolarla bir halt olamayacağını anladı en azından en sonunda. Aziz yıldırımın kapasitesi belli. Kuramaz bu kadroları. Kursa da kulübü bi ton borca sokar öyle kurar.
Ali Koç geldiği günden beri kulübün 600 milyon euroluk borcunu 300 milyon euro seviyelerine çekti. Aziz Yıldırım devam etse borç 1 milyar euroyu bulurdu. Bol keseden sallıyor
Sen ne görüyorsan oAziz Yıldırım mafya mi işadamı
Şansı yok zaten Aziz Yıldırımın. Ali Koçun, Morinho hamlesinden sonra Holigan bile özel oranı kapattıYa futboldan anlamıyor bence aziz ve dediğin doğru çok borç bıraktı arkasında yanlış hamlelerle sadece futbolda değil diğer branşlarda da amatör liglerde de yapamıyordu. Şansa bazı şeyler yolunda gidiyordu o da fener iyi oynadigindan değildi rakipler mallasmisti. Azizin olduğu zaman değil artık bu zaman. Ali Koç bence parayı yönetmeyi de hamleleri de iyi yapıyor. Valla kurduğu kadrolar aldığı oyuncular bence iyiydi şampiyon olamadılar ama bence GS den bile iyiler bu benim fikrim. Ben bjk liyim ama Fenerbahçe'de ki bütçe ve yönetimdeki kişilerdeki para hiç bir spor kulübünde yoktur. Doğru oyuncular alırlarsa tüm branşlarda Türkiye'nin bir numarasi olurlar. Aziz artık neyi güdüyor onu da anlamıyorum . Umarım aziz kazanmaz ama bence kazanamaz 😂
Özel oran mi vardı holideŞansı yok zaten Aziz Yıldırımın. Ali Koçun, Morinho hamlesinden sonra Holigan bile özel oranı kapattı