- 14
- 3
- 8
Hh
tam bir yalan makinasısın siteyi karalamaktan başka yaptığın birşey yokaynı ıp dedi heo aynı dümenler
bişey mi dedin bro anlamadım?tam bir yalan makinasısın siteyi karalamaktan başka yaptığın birşey yok
Kullanıcı adını versene birde biz baglanıp soralım bence sorun sende kesinlikle sorunun sende oldugunu düşüyorum, tüm chat detaylarınıda buradan paylaşacagım söz veriyorumen son bakiye sildiler
Sende sorun var bence😂bişey mi dedin bro anlamadım?
okadar insan yatırım yapıp çekim yapmış sadece bu arkadaşı site dolandırmış çok enteresanSende sorun var bence😂
Çekim ödendi. Canlı destek ile konuşunca halledildi. Teşekkürler
Bu 423 TL 100fs den mi kardeşim423 lira yaptık 423 yatırdık çevrim tamam çekim bekliyorum
Bir tane yorumun yok cevabın yok yırtık dondan fırlar gibi fırlıyorsun 2 hesaba da ödediler yerseniki hrsaba da ödediler teşekkürler
Evet gelen bakiyeyi kullanmadan yatırdım 1 kat çevirdim çekim verdimBu 423 TL 100fs den mi kardeşim
kardeş ben ilk hesabımı açtım ödeme alamadım herkes kurnaz değil düşündüğün gibi... bin bir türlü bahaneyle canlı destekten çıkıp durdular dün sinir krizi geçirdimarkadaşlar ödemesi yapilmayanlar kesin Multi açmış kurnazlarya para dağıtıyorlar yani adammi seciyorlar çoğunu ödeyip bazılarını odemiyorsa kurnazlik yapıp 2 hesap olduğu içindir ödeme yapmazsa kimseye yapmaz artık bırakın bu ayakları yemez siteler