- 243
- 93
- 28
Deneme bonusu sona ermiştir
Amkk şikayet ediyordun ne oldusite sağlam kral ben ödememi aldım rahatca
ödememi aldım dostum niye ağzını bozuyorsunAmkk şikayet ediyordun ne oldu
O varya tam bir k.hpe çocuödememi aldım dostum niye ağzını bozuyorsun
Yatırmadan direk çekim verin bonusdan kazancınızı gelirCekecegin miktar kadar yatırım istiyor
kazanma garantili bonus olduğu için ara ara yayınlıyorlar şimdi kaldırmışlar ,telegram hesaplarından paylasıyorlar etkinlikleriBonus bitmiş
Taksim bet kazandırıyor sultanbet aynı şekilde 1700 TL çektim taksim bettensen boşa bekliyon öyle bedava para dağıtan varsa söyle bizde alalım 20 TL den 100 spin alacan 710 lira kazanacan direk cekecen dost alemin kurnazi senmisin
deneme bonusu yok dedi canlı kardeşTaksim bet kazandırıyor sultanbet aynı şekilde 1700 TL çektim taksim betten
Keyiflerine göre demekki 3 gün önce 100 TL bonus ile 1700 çekim yaptım bu sabah farklı Tekden farklı TC ile girdim banada yok çektiler anlık var yok yapıyorlar arada yokla drrimdeneme bonusu yok dedi canlı kardeş
hayırlı işler multici arkadaşKeyiflerine göre demekki 3 gün önce 100 TL bonus ile 1700 çekim yaptım bu sabah farklı Tekden farklı TC ile girdim banada yok çektiler anlık var yok yapıyorlar arada yokla drrim
Denedik bakalım gelecekmiYatırmadan direk çekim verin bonusdan kazancınızı gelir
Şimdi açılmış olabilir gözleri ben 1650 çektim yaklaşık 4 saat sonra yattı payfixe bonuslardan 1698 çıkmıştı gırgırına çekim verdim geldi🙂Denedik bakalım gelecekmi
Ben verdim gelmedi 🤣Şimdi açılmış olabilir gözleri ben 1650 çektim yaklaşık 4 saat sonra yattı payfixe bonuslardan 1698 çıkmıştı gırgırına çekim verdim geldi🙂
Uyandılar demekki 🤔🙂Ben verdim gelmedi 🤣
Sulo hanzosu burası çekim Paylaş yeri değil malsin