- 87,735
- 47,688
- 113
Konunun başında sadece havale fast yazıyor o yzuden dedim.ben yaptırmam zaten 700 atılmaz bu siteye ödemeyi kestilerHangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim talebinde bulunabiliyorsun
Konunun başında sadece havale fast yazıyor o yzuden dedim.ben yaptırmam zaten 700 atılmaz bu siteye ödemeyi kestilerHangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim talebinde bulunabiliyorsun
24 saat süresi var spin kazancından itibaren, tabiki takdir senin, 700 riske atılmaz, ben 470 i riske ettim herro merro olayı yani👍Konunun başında sadece havale fast yazıyor o yzuden dedim.ben yaptırmam zaten 700 atılmaz bu siteye ödemeyi kestiler
Geldimi paran2 saati aştı hala ödeme yok.
24 saat mi yoksa siliniyor mu?24 saat süresi var spin kazancından itibaren, tabiki takdir senin, 700 riske atılmaz, ben 470 i riske ettim herro merro olayı yani👍
Evet24 saat mi yoksa siliniyor mu?
15:49dan beri bekliyorum muhtemelen en erken ben bekliyorum saçmalık ya nerden yatırım yaptık şunlara
ödüyorda geç ödüyor674 ödedi riske atmaya değer mi sizce
Pardon başkanYorumun düzenlendi
Kısaltarak bile Argo yazmazsan sevinirim dostum.
Suanlik hayır.bende takip ediyorum kimseye odemiyorlar 6 7 saattir.herkes mecbur yatırım yapıyor.indiregandi yapıp kacabilirler674 ödedi riske atmaya değer mi sizce
İlk başta çekenler çekti sonrası meçhulSuanlik hayır.bende takip ediyorum kimseye odemiyorlar 6 7 saattir.herkes mecbur yatırım yapıyor.indiregandi yapıp kacabilirler
Gözün aydın tebriklerArkadaşlar geldi benim 16.21 den beri bekledim geldi sonunda 😀
Aha da kanit
Ekli dosyayı görüntüle 614235