Kusura bakma reis senide soruya boğdum son olarak yatırım yapmadan önce parayı askıya aldırma olayı yok değilmi freespin kazancının üzerine yatırım yapıyom
Kusura bakma reis senide soruya boğdum son olarak yatırım yapmadan önce parayı askıya aldırma olayı yok değilmi freespin kazancının üzerine yatırım yapıyom
Riske gireceğim yanı1500 yatıracaksın sadece pragmatik slotlarında 1 katı çevirip tüm kasayı çekceksin ama slotlar kar ettirmiyor sahte gibi ama en az 500 tl temiz kar edersin en az
Risk yok en kötü ihtimal kendi paranı geri çekersinRiske gireceğim yanı
1500 tl yatır turbo spine al bonanzada 150 tur 10 betten çevir ne çıkarsa kârındır.Riske gireceğim yanı
Satın alım yasak mı1500 tl yatır turbo spine al bonanzada 150 tur 10 betten çevir ne çıkarsa kârındır.
Bir bilgim yokSatın alım yasak mı
Risk alma spin aldın derlerSatın alım yasak mı
O kadar yok yatıramıyacagım kalacak 😞😔1500 tl yatır turbo spine al bonanzada 150 tur 10 betten çevir ne çıkarsa kârındır.
Canlı desteğe sor ne kadar zamanın olduğunu durumun müsait olduğunda yaparsın garanti kazanç sonuçtaO kadar yok yatıramıyacagım kalacak 😞😔
Aynen ama 300 veya 500 değil 1500 😞bakıp soracağım .Bilgi için çok teşekkür ederim ☺🙏Canlı desteğe sor ne kadar zamanın olduğunu durumun müsait olduğunda yaparsın garanti kazanç sonuçta
Sorunca yazar mısın bi spin satın alım serbest mi ona sorabilir misinAynen ama 300 veya 500 değil 1500 😞bakıp soracağım .Bilgi için çok teşekkür ederim ☺🙏
Sweet 1000 e gir belki 1000 x gelir1500 tl yatır turbo spine al bonanzada 150 tur 10 betten çevir ne çıkarsa kârındır.
Tabiki de 👍Sorunca yazar mısın bi spin satın alım serbest mi ona sorabilir misin
Sitede sweet 1000 yok düz sweet var ve çok kötü hiç ödeme yapmıyor gateste 3 kez spine girdim 1 kez 2 x bile patlamadı 😃😃Sweet 1000 e gir belki 1000 x gelir
Sorunca yazar mısın bi spin satın alım serbest mi ona sorabilir misin
Geri dönüş bekliyorum bana 1k.ciktiEvet beyler yatııyorum 715
Yatırım yapmadan çekim mi verdinizOrtalama ödeme süreleri 39dk. Yatırım yöntemi ne ise aynı yöntemle çekim talebinde bulunun.
Yatırım yaptinmiOrtalama ödeme süreleri 39dk. Yatırım yöntemi ne ise aynı yöntemle çekim talebinde bulunun.