- 4,003
- 2,277
- 113
35 dk oldu tık yok 😀
Hayır Çubukçu 1500 yatırım yapmam lazım 🙁Siz çektinizmi
La sağa sola sataşma işine bak, gvt kelimesinide ben yazmadım sana yazılanları iyi oku, burda adam gibi birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, ne vercekti site yatirdigin tutara on bin yirmibinmi, al ücyuz besyuzunu işine bak, milletide rahatsız etme, site finansindan faydalansam, ücyuz dörtyüz kazancın ekran fotosu yerine onbin yirmibin kazanç paylasirdimSenden buyuk.gavatmi var 5 dk ya gelir yazmissin firmanin finansından mı yazıyorsun
Birinden bul yap yatirim öderlerse yarı yarıya bölüşürüz çok dua ederim sana bi bak sağa sola benim.duam kabul olurHayır Çubukçu 1500 yatırım yapmam lazım 🙁
Karıstirdim kusira bakma ama bu site ödemez milleti yanlis yonlendirme canlisi bile acmiyorLa sağa sola sataşma işine bak, gvt kelimesinide ben yazmadım sana yazılanları iyi oku, burda adam gibi birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, ne vercekti site yatirdigin tutara on bin yirmibinmi, al ücyuz besyuzunu işine bak, milletide rahatsız etme, site finansindan faydalansam, ücyuz dörtyüz kazancın ekran fotosu yerine onbin yirmibin kazanç paylasirdim
15 15 de verdm harekt yokSaat 15 gibi çekim verip gelen varmi
Ben kimseden birsey istemem.Gerek yok birde ödeme olmazsa mahcup olurum karşı tarafa nasibimde varsa zaten 24 saat içinde bulup yatırırım yoksa zaten yapacak birsey yok👍🙏Birinden bul yap yatirim öderlerse yarı yarıya bölüşürüz çok dua ederim sana bi bak sağa sola benim.duam kabul olur
Şu an odeme yok bekle1143 ti yaptım yatımım yapıp yapmamakla arada kaldım
Nasıl açmıyor ben kaç defa bağlandım canlı destek açılıyor ezel bey cevap veriyor 👍🙏Karıstirdim kusira bakma ama bu site ödemez milleti yanlis yonlendirme canlisi bile acmiyor