- 2,956
- 757
- 113
Evet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
çok teşekkürler amin inşallahAllah analı babalı büyütsün kötülük yüzü görmeyin inşallah
Allah razı olsun amin. Herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuAllah analı babalı büyütsün kardeşim tebrik ederim
Allah razı olsun amin. Herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuAllah analı babalı büyütsün kardeşim tebrik ederim
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşallah reis Allah analı babalı büyütsünEvet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
Ahaha sponsorlar bir sürpriz yapmak isterse neden olmasın Allah razı olsunETKİNKİK VAR Mİ CEKİLİS ?
NOT : TAMAMEN MAKARA
Allah analı babalı büyütsün darisi bizlerin başına ,
allah anali babali buyutsünEvet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle