2 kardesim 2.si 14 gunluk digeri 4 yasinda ellerinden operDostum kaç kızın var bir kız babası olarak kusura bakma ama durumuna üzüldüm
2 kardesim 2.si 14 gunluk digeri 4 yasinda ellerinden operDostum kaç kızın var bir kız babası olarak kusura bakma ama durumuna üzüldüm
Allah uzun ömürler versin benimde 1 kzım var 9 yaşında eşimde babasız büyümüş yazın baya dokundu yani bana kızların için hayata sapasağlam tutun2 kardesim 2.si 14 gunluk digeri 4 yasinda ellerinden oper
allah analı babalı büyütsün dostum nice nice güzel seneleriniz olsun birlikteEvet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
mutluluk paylaşınca güzelBu arada müjdeyi bütün platformlarda forumlarda vermişsin
Seni tanimam etmem ama icimi bilsen hayatimi bilsen o yazdigin yazdigin cumleyi yazmaya gitmezdi parmaklarinAllah uzun ömürler versin benimde 1 kzım var 9 yaşında eşimde babasız büyümüş yazın baya dokundu yani bana kızların için hayata sapasağlam tutun
Dostum Allah sizlerle beraber sağlıklı mutlu bir ömür versin..Tebrik ediyorum.Evet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
Allah iyi günlerini göstersin kardeşim çok sevindim senin adına samimi bir şekilde allah bana nasip etmedi bir türlü umarım bende bir gün bu duyguyu tadarim dua edinEvet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
Allah analı babalı hayırlı evlat buyutturmeyi nasip etsinEvet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle
Hayırlı olsun kardeşim.. Allah sağlıklı sıhhatli ve iyi bir evlat olarak yetişmesini nasip eder inşallah...Evet dostlar o gün geldi Allah nasip ederse yarın saat 13:00 da bir kız evladım olacak. Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatsın. Çok heyecanlıyım o yüzden paylaşmak istedim bunu sizlerle