- 428
- 274
- 63
Dostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm Allah kimseyi düşürmesin.
geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesin. Kaç yıl yedin de yattın ? suç nedirDostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm Allah kimseyi düşürmesin.
Uyuşturucu reis karışıkKokodan mı reis
Geçmiş olsun kardeşimDostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm Allah kimseyi düşürmesin.
Eyvallah reis sağolasın.Geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun reis dağıtım varmıDostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm Allah kimseyi düşürmesin.
Reis uyusturucudan. girdi çıktı yaptık 15 gün. Diğer dosyalar patlamadan attık kendimizi dışarıya çok şükür.geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesin. Kaç yıl yedin de yattın ? suç nedir
Uyuşturucu içtiğim için girdim. Satmıyorum. Allah hayatında bir boşluk yaratıp da buralara düşmeyi sana nasip kılmasın.Adam zehirden içeri girmiş utanmadan konu açıyor digerleride geçmiş olsun diyor ülkeye bak mk Venezuelladan beter
Ezbere ne konuşuyorsun dostum satıyorum dememiş adam uyuşturucudan cezaevine girmenin binbir türlü hikayesi var hayatta insanın başına her an herşey gelebilirAdam zehirden içeri girmiş utanmadan konu açıyor digerleride geçmiş olsun diyor ülkeye bak mk Venezuelladan beter
Neyin boşluğu kardeşim yukarıda diğer suçlar patlamadan yazmışsın kim bilir daha neler var neyse Allah ıslah etsinUyuşturucu içtiğim için girdim. Satmıyorum. Allah hayatında bir boşluk yaratıp da buralara düşmeyi sana nasip kılmasın.
Usta çok büyük konuşuyorsun Allah öyle bir düşürürki ismini unutursunNeyin boşluğu kardeşim yukarıda diğer suçlar patlamadan yazmışsın kim bilir daha neler var neyse Allah ıslah etsin
Aleyküm selam kardeşim Allah geri kalan hayatında daha huzurlu olmayı nasip etsinDostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm Allah kimseyi düşürmesin.
hesap kiralamadan 3 tane dosyam var. Kimseyi gasp etmedim. hırsızlık yapmadım. Cinselden yatmadım. Sevincimi paylasmak istedim. Hesap kiralama da mağdur 7 kişinin zararıni karşıladım. Son 6 aydır uyuşturucuyu hayatımdan çıkarttım. Yavaş yavaş düzene sokuyorum kendimi.Neyin boşluğu kardeşim yukarıda diğer suçlar patlamadan yazmışsın kim bilir daha neler var neyse Allah ıslah etsin
Eyvallah reis.Herkez düşer önemli olan kalkmaktir , daha akıllı olup boş şeylerle uğraşma budaha dost hayatında başarılar