- 8,876
- 9,606
- 113
Bi 5k atayım sanada keyiflen o zaman ömerimÖyle deme idda oynuyoruz ama inşallah bırakmak nasip olur hepimize
Dolandırmayalim içki içmeyelim gasp yapmayalım helalinden yiyelim
Bi 5k atayım sanada keyiflen o zaman ömerimÖyle deme idda oynuyoruz ama inşallah bırakmak nasip olur hepimize
Adam içerden yeni çıkmış reis görmesin sil paylaşımıTeşekkürler 12numarabet vurguncu23
Dolandırılmiş gibi konuştun OmerbabaÖyle deme idda oynuyoruz ama inşallah bırakmak nasip olur hepimize
15 yasimda gemide çalışmaya başladım. 21 yaşimda kız arkadaşım için bir süre askıya aldım işimi, kariyerimi. Askere gittim geldim. Evlilik sürecinde beni aldattığını gözlerimle gordum. Bir süre sonra uyuşturucuya başladım. Kendimden nefret ediyordum. 15 ülke sayisinu bilmediğim şehir gezdim. 6 yıl gemicilik hayatıma 2000 ustnde film,dizi 200 üstünde kitap sığdırdim. upper intermediate seviyesinde İngilizce, b2 seviyeside Rusça biliyorum. Orta okul mezunuyum. Emin ol gasp, hırsızlık, gibi suçları işleyecek bir insan değilim. Düşmez kalkmaz bir Allah işte kendinize gelin, yargılamayı kesin
ne demek Antepli kim dost ?Antep kim la
Arada dek geliyor burdaki çoğu insan nankör mesela Adama 10 kez atarsın bir kez işin düşer mesajına bile bakmazDolandırılmiş gibi konuştun Omerbaba
Bulunduğun kurumun infaz biriminin calsima hızına göre degisiyor.Uyuşturucudan girdi çıktı kısa sürede çok şanslısın bence. Girdi çıktı 15 gün sürüyor mu ? Kimi sabah girip akşam çıkıyor.
Way allahsızne demek Antepli kim dost ?
tefeciye pandik atmış 100K kasayı..
5 dk da rulete saplamış bahsin ilahıdır kendileri
Ahahahh ah tepecik ahh
ne demek Antepli kim dost ?
tefeciye pandik atmış 100K kasayı..
5 dk da rulete saplamış bahsin ilahıdır kendileri
Antep kumardan kafayı zor kaldırır@Antep7575 gördün mü kardo daha dün girdi ama denk gelmemişindir.. 👊🏼😂
Dünya hali ömerim insanlar bukalemun gibi , surekli renk değiştirirArada dek geliyor burdaki çoğu insan nankör mesela Adama 10 kez atarsın bir kez işin düşer mesajına bile bakmaz
Benim davam vardı benim üstüme kredi çeken şahısta antepliydi enişte antepden çok dolandırıcı çıkıyorAntep kumardan kafayı zor kaldırır
Yok be başkan eninde sonunda patlak veriyorlar..Kadın cinayeti yolda kavga silah çekip adam vurma balta ile saldırma hep bu uyuşturucu kullanan tiplerdenYapmış bir hata Allah büyüktür Oda doğru yolu bulup helale gelir
Çok donanimli dikkat etmek lzm15 yasimda gemide çalışmaya başladım. 21 yaşimda kız arkadaşım için bir süre askıya aldım işimi, kariyerimi. Askere gittim geldim. Evlilik sürecinde beni aldattığını gözlerimle gordum. Bir süre sonra uyuşturucuya başladım. Kendimden nefret ediyordum. 15 ülke sayisinu bilmediğim şehir gezdim. 6 yıl gemicilik hayatıma 2000 ustnde film,dizi 200 üstünde kitap sığdırdim. upper intermediate seviyesinde İngilizce, b2 seviyeside Rusça biliyorum. Orta okul mezunuyum. Emin ol gasp, hırsızlık, gibi suçları işleyecek bir insan değilim. Düşmez kalkmaz bir Allah işte kendinize gelin, yargılamayı kesin
Çok donanimli dikkat etmek lzm
Yok be dost sana öyle denk gelmıstır Antep’ten rastgele bi adam çevir babacan çıkar hep çok gördük forumda kim tokatlanıyorsa hep Anteplilerden çıkıyo tokatlayanBenim davam vardı benim üstüme kredi çeken şahısta antepliydi enişte antepden çok dolandırıcı çıkıyor
kak dela👍15 yasimda gemide çalışmaya başladım. 21 yaşimda kız arkadaşım için bir süre askıya aldım işimi, kariyerimi. Askere gittim geldim. Evlilik sürecinde beni aldattığını gözlerimle gordum. Bir süre sonra uyuşturucuya başladım. Kendimden nefret ediyordum. 15 ülke sayisinu bilmediğim şehir gezdim. 6 yıl gemicilik hayatıma 2000 ustnde film,dizi 200 üstünde kitap sığdırdim. upper intermediate seviyesinde İngilizce, b2 seviyeside Rusça biliyorum. Orta okul mezunuyum. Emin ol gasp, hırsızlık, gibi suçları işleyecek bir insan değilim. Düşmez kalkmaz bir Allah işte kendinize gelin, yargılamayı kesin