Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Baba Tahliye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esqu1revlr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
274
63
15 yasimda gemide çalışmaya başladım. 21 yaşimda kız arkadaşım için bir süre askıya aldım işimi, kariyerimi. Askere gittim geldim. Evlilik sürecinde beni aldattığını gözlerimle gordum. Bir süre sonra uyuşturucuya başladım. Kendimden nefret ediyordum. 15 ülke sayisinu bilmediğim şehir gezdim. 6 yıl gemicilik hayatıma 2000 ustnde film,dizi 200 üstünde kitap sığdırdim. upper intermediate seviyesinde İngilizce, b2 seviyeside Rusça biliyorum. Orta okul mezunuyum. Emin ol gasp, hırsızlık, gibi suçları işleyecek bir insan değilim. Düşmez kalkmaz bir Allah işte :) kendinize gelin, yargılamayı kesin :)

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,256
10,870
113
Geçmiş olsun kardeş allah bir daha düşürmesin uzak durmak lazim

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,099
510
113
O bitane 44malatya vardı kendini hipnoz edip bu işi bırakacağını söyleyen bak adam cezaevinden çıkar çıkmaz foruma girmiş hipnoz çare değil kofik

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,099
510
113
15 yasimda gemide çalışmaya başladım. 21 yaşimda kız arkadaşım için bir süre askıya aldım işimi, kariyerimi. Askere gittim geldim. Evlilik sürecinde beni aldattığını gözlerimle gordum. Bir süre sonra uyuşturucuya başladım. Kendimden nefret ediyordum. 15 ülke sayisinu bilmediğim şehir gezdim. 6 yıl gemicilik hayatıma 2000 ustnde film,dizi 200 üstünde kitap sığdırdim. upper intermediate seviyesinde İngilizce, b2 seviyeside Rusça biliyorum. Orta okul mezunuyum. Emin ol gasp, hırsızlık, gibi suçları işleyecek bir insan değilim. Düşmez kalkmaz bir Allah işte :) kendinize gelin, yargılamayı kesin :)
Çok donanimli dikkat etmek lzm

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Benim davam vardı benim üstüme kredi çeken şahısta antepliydi enişte antepden çok dolandırıcı çıkıyor
Yok be dost sana öyle denk gelmıstır Antep’ten rastgele bi adam çevir babacan çıkar hep çok gördük forumda kim tokatlanıyorsa hep Anteplilerden çıkıyo tokatlayan

SüperMario

Eyşan33
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
742
113
kak dela👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...