- 1,097
- 590
- 113
Bol şanslar babakooo
kelin ilacı olsa başına sürerArkadaşlar Çok Sağlam Bir Yerden Tüyo Aldım Galatasaray Maçı Maç sonu 2 ve 4.5 üst resmide 7.22 oran sitelerde muhtemelen 9 oran falandır veya 10 oran lütfen oynayın dua edersiniz bu zorlu günlerde ilaç gibi gelir... Bakın çok ciddiyim oynayın..
dogru dıyo 2-4 bıterkelin ilacı olsa başına sürer
everton gelsedogru dıyo 2-4 bıter
cok sakat 1 gelsede dıgerı tutsune
everton gelse
Şimdi alt bitecek awkelin ilacı olsa başına sürer
bence 1 gelirse 2 de gelir doç o yüzden 0-0 bitercok sakat 1 gelsede dıgerı tutsun
Hangi kupon bidaha mı var hemen geliyomdoç diğer kupona gelmedin
Kaynak nereArkadaşlar Çok Sağlam Bir Yerden Tüyo Aldım Galatasaray Maçı Maç sonu 2 ve 4.5 üst resmide 7.22 oran sitelerde muhtemelen 9 oran falandır veya 10 oran lütfen oynayın dua edersiniz bu zorlu günlerde ilaç gibi gelir... Bakın çok ciddiyim oynayın..
Noldu Kayseri attı bu maç 4.5 üstü ve 2 maç sonucu görücem ben senikelin ilacı olsa başına sürer
Bol şanslarherkese iyi akşamlar bol kazançlar şansımız bol olsun gelirse 3 dostuma ulaşırım.
Donermi reisArkadaşlar Çok Sağlam Bir Yerden Tüyo Aldım Galatasaray Maçı Maç sonu 2 ve 4.5 üst resmide 7.22 oran sitelerde muhtemelen 9 oran falandır veya 10 oran lütfen oynayın dua edersiniz bu zorlu günlerde ilaç gibi gelir... Bakın çok ciddiyim oynayın..