- 8,799
- 8,368
- 113
Ev atarsa gelir psg atmaz daha gol falan adi takım
Ağlama kardesim engellicen muhattap olmak istemiyosan zavrak mısın yaprak mısın nesin basıma bela oldun@Daimon bu sahisi uyarirmisin. Her zaman salca oluyor tartisma cikariyor
@Daimon bu adam laftan anlamıyor. Uyarıyorum yine anlamiyor. Agzimi bozduracak benimZavrağın hatrına paris 2 licekmiş öle dedi
@Daimon hala devam ediyor. Insanlarin huzurunu bozuyorAğlama kardesim engellicen muhattap olmak istemiyosan zavrak mısın yaprak mısın nesin basıma bela oldun
bol şans dostgelirse 3 dostuma soğuk baklava
Bekaretini koru reis ağzını bozma@Daimon bu adam laftan anlamıyor. Uyarıyorum yine anlamiyor. Agzimi bozduracak benim
Dost adam her konuda para diye ağlıyo maç takip ediyo buna para verilmeyince ağlanıp sızlanıyo
Gördüğün zaman yönetime bildir gerekeni yapalımDost adam her konuda para diye ağlıyo maç takip ediyo buna para verilmeyince ağlanıp sızlanıyo
Tmm şell senin güzel hatrına susuyorumGördüğün zaman yönetime bildir gerekeni yapalım
Bir birinize karşı saygısızlık yapmayın Lütfen.
evet dost boş kaleye kaçırdı 2 tane bide kendini haalandla kıyaslıyor boş topcuBabako gecmis olsun dost empampe yalan etti
Bol şans bunada babakodostlar olmadı psgye oynamamaya yemin etmiştim bozdum tekrar yemin edeyim bidaha bu takıma oynamayacağım şimdi burdan devam edelim