- 26,900
- 26,307
- 113
Kışın dondurma yenmez atlasa gel püfür püfür burasıno problem birazdan i can fly to magnumbet
Kışın dondurma yenmez atlasa gel püfür püfür burasıno problem birazdan i can fly to magnumbet
Valla bilmiyorumda shellac sağolsun yardımcı oldu yoksa ödeyecekleri yoktuortalam 85 saat falan mı yapıyor tost
bırak şu atlası her gun yatırım yapıyoruz daha 1 kere bıle jest bnusu almadım 1 kere rica ettik ona bile red ettiler hep bana hep bana atlascıKışın dondurma yenmez atlasa gel püfür püfür burası
gelcem oraya daKışın dondurma yenmez atlasa gel püfür püfür burası
İçme ben bi haftayı geçti içmiyorumtostlar birazdan 17.00 kuponu atacağım buraya bi cigara paflayım geliyom
Kayıp bonusu dışında bonuslara karşıyım dost almambırak şu atlası her gun yatırım yapıyoruz daha 1 kere bıle jest bnusu almadım 1 kere rica ettik ona bile red ettiler hep bana hep bana atlascı
bak onu veriyolar sagolsunlarKayıp bonusu dışında bonuslara karşıyım dost almam
kayıp dışındakiler rus ruleti gibidirbak onu veriyolar sagolsunlar
Hadi ver şu kuponu aksam macları baslıcak senı bekliyz daha kupon yapcazkayıp dışındakiler rus ruleti gibidir
Babalara m geldik ne oldu tostkayıp dışındakiler rus ruleti gibidir
Su faturası eksik olmuş tost2 ayrı kupon tostlar şansımız bol olsun ben 1-2 saat afk olcam bi duş alayım gelirim akşam
hayat pahalı tostSu faturası eksik olmuş tost
Bolsans reis2 ayrı kupon ilki gelirse dağıtım 2.gelirse ufak dağıtım 2si gelirse double dağıtım