- 274
- 86
- 28
bonus bittiBende aynı soruyu sordum cevap yok freebet bonusu nereden alcas
@SEFABEY ne kadar cekimin vardır dost bu arada dost paran olmadığı zaman taksiye binme sitelere güvenip sitelerden cekim gelcek umutu ileAmk sitesi umutlarımı çaldılar
1660 tl Çekim verdim bugün hesap gümledi@SEFABEY ne kadar cekimin vardır dost bu arada dost paran olmadığı zaman taksiye binme sitelere güvenip sitelerden cekim gelcek umutu ile
@mberkay aynen dost bunların habibisi bu kadarEkli dosyayı görüntüle 558973an itibariyle benimde hesabim kapanmistir. Bu konuyu kapatin lutfen. Boyle sitelere prim vermeyin. Habibi mabibi araplar bizle yarisamaz abi bu isin copleri olur ancak araplar.
@faga011 aynen dost direk sıkıyorlarSite sahipleri okuyorsa. En azından. Bir tavsiye ödeyecek mali gücünüz kalmadı ise bile kural getirip deneyebilirsiniz. Böyle şak diye hesap kapatmak olmadı. Maksimum 500 tl bin tl cekim şu kadar çevrim diyebilirdiniz
Dün çekim yapanların hepsi multi açtı 50 hesap açanı biliyorumKim bilir kaç tane Multi hesap açıldı da adamlar hesap kapatmaya başladı
@aka34 ne dün ödemesi kanla 4 ve 5 kişiye ödeme yaptılar göz boyamak için 10 k ödeme yaptılar parçalı 5 kişiye dün bu site 10 k yi hemen kazanır 10 k paramiBen öğlen yazdığımda Muhalefet yaptı herkes dedim beklemeyin dün yatırdılar bizde aldık bugün yemedi götleri hesapları kapattılar olsun iyi darbe vurduk dün forum ailesi olarak
Yok dostum bütün çevreme yaptılar@aka34 ne dün ödemesi kanla 4 ve 5 kişiye ödeme yaptılar göz boyamak için 10 k ödeme yaptılar parçalı 5 kişiye dün bu site 10 k yi hemen kazanır 10 k parami
Ne kadar çekti çevren @aka34Yok dostum bütün çevreme yaptılar
Dostum herkes 2 hesap açtı en düşük çeken 600 TL ben 1900 TL çektim geldi ödeme ama bugün içerde 2500 ödemedilerNe kadar çekti çevren @aka34
@aka34 onlar paramı site 2 dakika da toplar o paraları kanka bide 2 hesap açıyorsun böyle yapanlar yüzünden ödeme olmadıDostum herkes 2 hesap açtı en düşük çeken 600 TL ben 1900 TL çektim geldi ödeme ama bugün içerde 2500 ödemediler