Ben bugün gelir diye düşündüm ama olamadiValla kafayı yiyicem 43 saat oldu iptal edecem ya ben çekimi
Valla 24 48 saat diyor ama bilmiyorum ya bu kadar saat bekleyip çekimi iptal olup hesabı kapanan da olmadı beklesem mi bilmiyorumBen bugün gelir diye düşündüm ama olamadi
Ben yarında beklicem gelmezse iptal ederimValla 24 48 saat diyor ama bilmiyorum ya bu kadar saat bekleyip çekimi iptal olup hesabı kapanan da olmadı beklesem mi bilmiyorum
Senin ki kaç saat oldu dostBen yarında beklicem gelmezse iptal ederim
28Senin ki kaç saat oldu dost
Kaç K idi. Birde yukarıdaki adam 7 5k çekmiş onay almış ya benimki ondan önce ve 4.5k ama hala bekliyorum payfix ile çektim diye mi acaba
Bnm 2 kKaç K idi. Birde yukarıdaki adam 7 5k çekmiş onay almış ya benimki ondan önce ve 4.5k ama hala bekliyorum payfix ile çektim diye mi acaba
O kadar bekledik 48 saate ne kaldı ki bakalım ne olacak ben vereceklerinin yanındayımValla 24 48 saat diyor ama bilmiyorum ya bu kadar saat bekleyip çekimi iptal olup hesabı kapanan da olmadı beklesem mi bilmiyorum
arkadasım bekle en kotu yok gbı dusun .ilgıc bır sıte bn aldım ,kuzenın 850 tl cekımı vardı 28. saatler hesabı kapaılar .sans ısı gıbı bırsey bu ama o kadar odeme yptılar guven saglayamadılarSenin ki kaç saat oldu dost
Dün bunu 2500 yaptim.
kaç para çektinkiBugün piknikteyken bahibiden aradılar çekiminiz için tebrikler dedi sağol dedim sayende pikniğe geldik tekrar yatır %100 Bonus verelim dedi tamam dedim büşranın üstüne hesap açayım ondan sonra tekrar yatırırım 😁
Geldimi çekim hocamm33 saat sonra approved oldu elli kulağındadir gelebilir çekim
Apporoved deyince kesin geliyor mu çekim33 saat sonra approved oldu elli kulağındadir gelebilir çekim