- 4,829
- 4,013
- 113
yok inanma başka birinden gelen parayı burası zannetmiştir ödeme yapmadılar kimseyeÇekenler olmuş heralde öyle yazıyordu başlarda
yok inanma başka birinden gelen parayı burası zannetmiştir ödeme yapmadılar kimseyeÇekenler olmuş heralde öyle yazıyordu başlarda
Anladım gardaşım sana güvenirim boşa üye olduk o zamanyok inanma başka birinden gelen parayı burası zannetmiştir ödeme yapmadılar kimseye
Sağlık olsun nabalım. Bende çekim gelirse brentford a rol yaptırıyım diye düşünüyordum 2klıkyok inanma başka birinden gelen parayı burası zannetmiştir ödeme yapmadılar kimseye
Ne ile vermiştin ki çekimiKardeş niye yalan söyleyeyim . Önce onayladilar sabah geçersiz yazıp bakiyeyi tekrar eklemislerdi. 4 saat önce yine çekim verdim beklemede duruyor
2 tl bile fazla onaSağlık olsun nabalım. Bende çekim gelirse brentford a rol yaptırıyım diye düşünüyordum 2klık
Valla aproved yapıp iptal ediyorlarmış çekimi umut 02 tl bile fazla ona
Salo negatif enerji salma kanka. Paranın geleceği varsa da geri gider aw .Valla aproved yapıp iptal ediyorlarmış çekimi umut 0
45 saat oldu gelecek paranın aw yasin yaSalo negatif enerji salma kanka. Paranın geleceği varsa da geri gider aw .
Sende haklısın kanka45 saat oldu gelecek paranın aw yasin ya
Valla 45 saattir bekliyorum yarında gelmezse iptal eder girerim dedeye 500 500 spin atarım 9 tanebağdattan mı geliyo bi gelemedi
yok mu bı sweet bonanza replayıbağdattan mı geliyo bi gelemedi
Hadi hemen borç harç edip varımızı yoğumuzu yatıralım aşırı ikna edici konuştu beyler ben inandımhttps://www.turkarena4.com/tr/ Beyler tafsiye ederim 20k 15 dk verdiler helal oldun vallah boş yerlere yatırmayın
geçmiş olaAkıbetin slotların hali yatırım yapacak arkadaşlara duyurulurEkli dosyayı görüntüle 559144
Reis ben dun gece 02 40ta 900 tl cekim verdim bu aksam saat 22 ye kadar incelemede yaziyordu suan approved yaziyor yani onaylandi diyor gelirse yazarim.yok inanma başka birinden gelen parayı burası zannetmiştir ödeme yapmadılar kimseye
27 saatin sonunda benim hesabım kapandı şuanReis ben dun gece 02 40ta 900 tl cekim verdim bu aksam saat 22 ye kadar incelemede yaziyordu suan approved yaziyor yani onaylandi diyor gelirse yazarim.
Bi cacik olmaz bu siteden gondericegine hic ihtimal vermiyorum zaten27 saatin sonunda benim hesabım kapandı şuan
Salo bi dur kanka gözünü seveyim yat uyu .Valla 45 saattir bekliyorum yarında gelmezse iptal eder girerim dedeye 500 500 spin atarım 9 tane
Mesajlara bak ordan düşüyor ama kalktı yazanlar varBonus hemen ekleniyor mu bende gözükmüyor da