- 26,246
- 11,321
- 113
Mk sitesi 4 k coktu
youwinle alakaları yok demiştim yukarıda sitenin lisansı bile yok hepsini geçtim sitede dogru duzgun slot sağlayıcısı bile yok Netent yok EGT yok lisans yok komple kapalı devre sitesine login ve register page eklemişler uzak durun yine söylüyorum başınız ağrır..Mk sitesi 4 k coktu
Zaten onlardan bir şey gelmedi bana kapatmislar hesabiyouwinle alakaları yok demiştim yukarıda sitenin lisansı bile yok hepsini geçtim sitede dogru duzgun slot sağlayıcısı bile yok Netent yok EGT yok lisans yok komple kapalı devre sitesine login ve register page eklemişler uzak durun yine söylüyorum başınız ağrır..
Kac m cekdin mahocum dmyi yak benim@Salobalo12 senin ne alemde, sabah baktım benimkine de onay vermişler 40 saat falan geçmişti
Direkt hesabi kapatmisBunlar bakiye silmedi hesaptaydim dışarı çıktım geldim çıkış yapmış giriyom kırmızı renk cikiyo
Barı parayı gönderip kapatsaydi 😆😆Direkt hesabi kapatmis
eger varsa ondan ıptal edılmıstır bence ıp,multı vsOndanmi kabul etmiyo
Barı parayı gönderip kapatsaydi 😆😆
Ödeme geldi benim de 👌
Çekim miktsrlariniz nedir odenenle hesap kapatilanin merak ediyorumHesap kapatıldı 👀
1 çektim 2 gündür bekliom abi gelmedi hâlâKac m cekdin mahocum dmyi yak benim
Benim 1050tl kapatmışlar multi ip felan yok sadece spor kullanmıştmÇekim miktsrlariniz nedir odenenle hesap kapatilanin merak ediyorum
750 bana 250 sana kardes payi 😁1 çektim 2 gündür bekliom abi gelmedi hâlâ