- 14,112
- 4,643
- 113
Bana mı dedin acaba yoksa çekime mi. Bana dediysen salça olma ağır söverim söylüyüm baştan.Zor gelir o artık bidahaki bonusa
Bana mı dedin acaba yoksa çekime mi. Bana dediysen salça olma ağır söverim söylüyüm baştan.Zor gelir o artık bidahaki bonusa
Afiyet olsunGeldi dost
Sağolasın dost seni kide gelir umarımAfiyet olsun
gozun aydınnnYeni uyandım gelmiş reis
Adamın kendi parasına dedik olm onay verilmiş demiş sk sk konuşma benle git başkasıyla dalaşBana mı dedin acaba yoksa çekime mi. Bana dediysen salça olma ağır söverim söylüyüm baştan.
UzaAdamın kendi parasına dedik olm onay verilmiş demiş sk sk konuşma benle git başkasıyla dalaş
Özür dilerim o zaman ben yanlış anladım abimsin. Bende bana diyorsun sandım çekimi aldı gitti gibisinden 🙏💖Adamın kendi parasına dedik olm onay verilmiş demiş sk sk konuşma benle git başkasıyla dalaş
Çektin mi lan ayakcı
Zar zorda olsa 7slottan sonra 13 k çektik de dedeye borcumuz kalmadıÇektin mi lan ayakcı
Para ayarla tumbeti alalım yüzde yüz 5 kat cevrimliÇektin mi lan ayakcı
çekim limiti var mı ?Para ayarla tumbeti alalım yüzde yüz 5 kat cevrimli
Yok heralde kankaçekim limiti var mı ?
Bıraktım benPara ayarla tumbeti alalım yüzde yüz 5 kat cevrimli
Umudu kestik vallaSağolasın dost seni kide gelir umarım
Allah'ım esirgesinBıraktım ben
Varya parayla kaşık atıyorsun9000 çekim vermiştim 3 gün önce az önce aradılar çekimini başarılı diye baktım harbiden de gelmiş ayrıca Euro 2024 yüzde yüz freebet mi ne ediliyorlarmis çekim başarılı olanlara
Eklenmiş mi freebet sana9000 çekim vermiştim 3 gün önce az önce aradılar çekimini başarılı diye baktım harbiden de gelmiş ayrıca Euro 2024 yüzde yüz freebet mi ne ediliyorlarmis çekim başarılı olanlara