- 1,786
- 2,073
- 113
3 gün önceNe
Ne zaman üye oldun
3 gün önceNe
Ne zaman üye oldun
Temsilcinin bana söylediği 10 k ya kadar ödeme yapıyoruz dediler ama inşallah arada kaynar39 saate giriyoruz beklemeye devam
Hee baktımadm anca akşama şuan denizdeyim bira iciyomOnu demiom bu site çekimi gelenlere freebet de ekliyor dediler de dedim eklendiyse oynayalım
Banada 1200 tl 43 saatte geldi dolandırıcı diyenler utanırmı sanmamÖdeme tam zamanında geldi valla yoksa mağdur olacaktım 500 TL para yetmezdi bana
babus 48 saattide gecti hala odeme gelmedi ustune hesabi blokeledir sen bizimle heralde buradan siteye daha fazla kisi cekip dolandirmaya falan mi calisiyorsun anlamadim gittiİlginç veya değil bilmiyorum dost ödemeyi aldım ben
Temsilcinin numara var mı hesap kapandı onu sorcamTemsilcinin bana söylediği 10 k ya kadar ödeme yapıyoruz dediler ama inşallah arada kaynar
Öderler kral rahat ol39 saate giriyoruz beklemeye devam
Keşke düşürseydimmo zamanTemsilcinin bana söylediği 10 k ya kadar ödeme yapıyoruz dediler ama inşallah arada kaynar
bonus bitti totoları yemediDevam ediyo mu bonusu üye oldum ama yok bende bonus
Kral rahat ol ödeyecekler burdayım benKeşke düşürseydimmo zaman
Düşürecegine bana verirsin)))Keşke düşürseydimmo zaman
Ben seni veya bir başkasını ne amaçla siteye çekeyim babamın sitesi değil sonuçta ve ben bu foruma 4 yıla yakındır üyeyim ben çektiğimi söyledim ve görsel ilettim beklemek veya beklememek size kalmış.babus 48 saattide gecti hala odeme gelmedi ustune hesabi blokeledir sen bizimle heralde buradan siteye daha fazla kisi cekip dolandirmaya falan mi calisiyorsun anlamadim gitti