1 gün ile 5 gün diyorlar ama 3 gün içinde sonuçlanıyor.Bu aşamalar kaç güne tekabül eder bilir kardeşim?
1 gün ile 5 gün diyorlar ama 3 gün içinde sonuçlanıyor.Bu aşamalar kaç güne tekabül eder bilir kardeşim?
Umudunu kaybetme kardeşim gelir diyelim gelsin49k çekim verdik gelmez heralde
seninki bugün gelebilir24 saat oldu 500 tl çekim verdik gelecegini sanmıyorum
Bak şimdi hiç iyi demedin de 24 48 saat içerisinde ödeme yapılacak deniyor bekleyip göreceğiz24 saat oldu 500 tl çekim verdik gelecegini sanmıyorum
Valla dediğin gibi kardeşim çark sağlam görünüyor dönerse bizede biseyler gelecek herkez alsın taş atıp elimizi yormadikDostum bu alt yapı kendi paranlada oynaşan geç ödüyor sis tem böyle bosunami biz youwinde vs oynamiyoruz aktif bu yuzden
Multi ne laMulti açıp para çeken varmi
Normal çekemedi millet kardeş sen multi diyosun 😀😀Multi açıp para çeken varmi
Bende yeni gördüm frebetleri sallarim gitti biri yatmak üzere diğer ikiside 13 den sonra supriz oranlaraValla dediğin gibi kardeşim çark sağlam görünüyor dönerse bizede biseyler gelecek herkez alsın taş atıp elimizi yormadik
Başka işin yokmu senin senin gibi teneke ler yüzünden kimseye ödeme yapmayacaklar22 hesap sonuç 22 ×1000 😆😆
Gelir kardeşim herkesin geliyor senin neden gelmesin ?24 saat oldu 500 tl çekim verdik gelecegini sanmıyorum