- 26,246
- 11,321
- 113
S böyle isi 4 10 lar 3 30 lar ne alsam geliyo inşallah gonderir
ftn işine 24 hesapla girdik diye afaroz edildik dost10 ftn muhabbeti varken millet 20 hesap açtım diyordu kimse ses çıkarmadı, ben 5 hesapla katıldım dedim esprisine yer yerinden oynadı aq . 🤣🤣🤣 taşlarlar seni muro dikkat et 🤣🤣
Geldimi senin bna gelmedi halanasıl yok
Bakiyen silinmişArkadaşlar tam bu kısımda bekleyen para çekim yazıyordu şimdi kalktı büyük ihtimalle işleme alındı
Bendede aynı knkaArkadaşlar tam bu kısımda bekleyen para çekim yazıyordu şimdi kalktı büyük ihtimalle işleme alındı
Bendede aynı galibaBakiyen silinmiş
Silmiş bakiyeyi😆😆Arkadaşlar tam bu kısımda bekleyen para çekim yazıyordu şimdi kalktı büyük ihtimalle işleme alındı
Bndede ayni umarım gelir dostArkadadlar benimde onay aldi muhtemelen gondercekler az daha sabır sjsjs
Ne silinmesi bekliyor diyor amq korkutma amq zaten cepte para yokBakiyen silinmiş
Antepli forum kullanıcısı oldugun için hiç ödememek üzere silmişler senin bakiyeniArkadaşlar tam bu kısımda bekleyen para çekim yazıyordu şimdi kalktı büyük ihtimalle işleme alındı
Aç gözlük yapma o kadar para nie çekim veriyon340k çekim verdim bakalım ödiceklermi
Yokhic kimsenin ödemesi gelmedi mi ?
APPROVED bu yazıyor ne silmesi Türkçe çevirdim onaylı demekmiş
[/QUOTE
Bu aceleniz ne gönderiyorlar işte işleme alınmış