Yemin ediyorum bir insana gerizekalı desen bu olurdu çok ciddiyimSen ne kadar boş bir insansın ya heryerde sorunsun sırf kolpa dalavere
Yemin ediyorum bir insana gerizekalı desen bu olurdu çok ciddiyimSen ne kadar boş bir insansın ya heryerde sorunsun sırf kolpa dalavere
Yalan atıyor6k red edildi ve hesabım kapatıldı
Multici mi buSen ne kadar boş bir insansın ya heryerde sorunsun sırf kolpa dalavere
Daha 2 ay önce üye olmuş geliyor heryerde bi bok çıkarıyor forumu gez o bu teneke dümenler bana öyle benim şöyle oldu bana geldi şkan bi sktrgt forumun düzeni bozma seni pis ederim bak6k red edildi ve hesabım kapatıldı
Kardo engelle gitsin boşver bitmez bunun gibiler 😀Daha 2 ay önce üye olmuş geliyor heryerde bi bok çıkarıyor forumu gez o bu teneke dümenler bana öyle benim şöyle oldu bana geldi şkan bi sktrgt forumun düzeni bozma seni pis ederim bak
Multici mi bu
Boş teneke biri kod kovalar bunun işi bu ortalık karıştırır daha dünkü üyeMultici mi bu
Telefondan kayıt için sms geliyo Multi açamazsınızIlk cekim odensede promo bitmeden multinin icinden geçeyim
Ulan gerizekali herif kapatıldı hesap diyorum neden kolpa yapayım angutSen ne kadar boş bir insansın ya heryerde sorunsun sırf kolpa dalavere
7 sülalesine açarlar kardeş öyle tipler var 😀Telefondan kayıt için sms geliyo Multi açamazsınız
7 sulalesine hesapw acanr varTelefondan kayıt için sms geliyo Multi açamazsınız
Lan yürü teneke heryerde aynı boksun yvşk multi açıp milleti sıkıntıya sokuyorsun harbi seni pis ederim veletUlan gerizekali herif kapatıldı hesap diyorum neden kolpa yapayım angut
ustat senın cekımın gelır .kısısellestırme sınırlenme gerek yok bayram gunu.cekımın gelsın tadını cıkar.herkesle yorumlasma yazısma ,degmez sınırlenmeye bu tarz olaylaraLan yürü teneke heryerde aynı boksun yvşk multi açıp milleti sıkıntıya sokuyorsun harbi seni pis ederim velet
Eyvallah kralustat senın cekımın gelır .kısısellestırme sınırlenme gerek yok bayram gunu.cekımın gelsın tadını cıkar.herkesle yorumlasma yazısma ,degmez sınırlenmeye bu tarz olaylara
arkadasım arkadas haksız olsa kufur vs hos olmuyor yakısmıyor ve senın ettıgın kufurun acıklaması yok.yorum sılınıyorsa sılıp arkadastan ozur dıle bence .karar senındırBunlar 2 kurus için Anasını bacısını satar
Sen o approved'e kanka birazdan demeyelim benim 1 saattan fazladır öyle gelmedi daha 3 4 saattir öyle olan arkadaşlarıda gördüm onlar yeni yeni düşüyormuşbenimde appored oldu gelir birazdan