guns n roses
Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 3,491
- 2,373
- 113
incelemedesenın onay aldı mı ıncelemedemı hala
incelemedesenın onay aldı mı ıncelemedemı hala
sohbetın onunu ılmıyorum ama dun cok kazandım gondercm demıs .bu sıteyımı kast ettı baska sıtemı konuya hakım degılım ben gelır dedım ve gırdım bnmkı gldıLa adam kafa buluyor kendide çekim vermiş o gelirse hesabı yapıyor 😀
oanylanıpmı iptal oldu, inccelemedemi iptal oldu18 saat bekledim iptal ettiler payfix ne yapicaz şaka gibi
Valla ben lafa bakarım kardo sözünden dönen adam la işim olmaz çoluk cocuk der engeller geçerim 😀 bu işler artislik yapmaya benzemezsohbetın onunu ılmıyorum ama dun cok kazandım gondercm demıs .bu sıteyımı kast ettı baska sıtemı konuya hakım degılım ben gelır dedım ve gırdım bnmkı gldı
Onay yok 18 saat inceleme sonrasında 15k bakiyeye yansıttılar 5 dakika içinde çıkış oldu giriş yaptırmıyor Allah belalarını versinoanylanıpmı iptal oldu, inccelemedemi iptal oldu
ıddaa da gelcek cekıme odaklımıydı nasıl gırdınız sız ve bu arada kpattı vs ler var .kucuk rakmlar mı gelıyor acaba1k da benim var canım benim
7slotsun dahisi konuşmuş yineIsteyen inanır dinler . Bakiyeyi 5k ve üstüne çıkarmayın siliyorlar 5k ve altı çekim verin
Multi var mıydı18 saat bekledim iptal ettiler payfix ne yapicaz şaka gibi
HayırMulti var mıydı
geldi benim çekimim atayım ss istiyorsancekim gelicek diyip benimle iddaya giren gundiler nerde 1k mı alayim gençler söz vermek g...verme benzemez 😂
Miktar ne kankaApproved oldu benimde
2 sini kaybetmiştim tekini kazandım 230 çektim gelditek maç kazanırsa direkt çekim verebiliyor muyuz çevrim vs istiyor mu promosyonlarda yazmıyor
740Miktar ne kanka