- 4,427
- 2,606
- 113
snejderin şişman haline benziyorDost tanıdık mı geldi adam ? 🤣🤣🤣
snejderin şişman haline benziyorDost tanıdık mı geldi adam ? 🤣🤣🤣
Anlamadım dost@çekirgelli payfixmi atıyor
Zonguldgi tuturduk ama kesin gelikde akrabari veDost tanıdık mı geldi adam ? 🤣🤣🤣
Çekirge bu hoplar, zıplar, oynar kaybedince de payfix numarasını atar sağa sola 🤣@çekirgelli payfixmi atıyor
Reis son zamanlarda eksik yazıyorsun harfleri tek elle mi yazıyorsun yorumları 😅🤣🤣🤣🤣Zonguldgi tuturduk ama kesin gelikde akrabari ve
Sabır abi@çekirgelli kazandik mi dost
Kardeşim ondan bahsetmedi nerden çıktıÇekirge bu hoplar, zıplar arada payfix numarasını atar sağa sola 🤣
Yok telefon bozuk sarjdayken ekran kayıyor doğal olarak da klwye gidiyor şuan şarjda TelReis son zamanlarda eksik yazıyorsun harfleri tek elle mi yazıyorsun yorumları 😅🤣🤣🤣🤣
Saçma konuşma rekoru kırmak üzereyiz zaten az kaldı konudakilerle toptan hepimizi tımarhaneye yatiracaklarKardeşim ondan bahsetmedi nerden çıktı
Bildiğim yok reis valla 😄Gelikde akrabaarin vardır ama
Peki sana mail geldimiBuyrun
Abi tam olarak saçma ne konuştumSaçma konuşma rekoru kırmak üzereyiz zaten az kaldı konudakilerle toptan hepimizi tımarhaneye yatiracaklar
Reis 6 tane bira aldım 2 paket sigara aldım harmandık 😄😄Faikcim 26 saatte beklediğin parayı 5 dakikada havale etmişsin. Biraz baksaydın öyle şaşırsaydin, ne bileyim harcamaya da kıyamaz onu 🤣
Geldi dostPeki sana mail geldimi
Vbetde 500 bileti nasıl yaptın parasızReis 6 tane bira aldım 2 paket sigara aldım harmandık 😄😄
Tımarhaneye gerek yok dost burası tımarhane zatenSaçma konuşma rekoru kırmak üzereyiz zaten az kaldı konudakilerle toptan hepimizi tımarhaneye yatiracaklar
Deneme Bonusu konusunda roll açıyorsun daha ne olsun. Bosver Çekirge hopla zıpla gününü gün et senAbi tam olarak saçma ne konuştum