- 1,023
- 321
- 83
Olabilir kanka ama min 18 saatten once odeme alan olmamis sanirimDün akşam çektim gelmedi, çekim yöntemine göre değişiyor sanırım. Mefete hala approved bekliyor
Olabilir kanka ama min 18 saatten once odeme alan olmamis sanirimDün akşam çektim gelmedi, çekim yöntemine göre değişiyor sanırım. Mefete hala approved bekliyor
Gelmeyene gelmemiştir, alanlara hayirli olsun. Benim gelmedi, neyse onu söylüyoruz burada.Millet gelmiyor diyenleri bosverin
oyunu buldum paylasım ıcın tesekkurler.bugun bırde habıbıden cekım verdım ıncelemede o halaBugün akşam talep verip yatan var mı yoktur dimi
Neden ne oldu bittimi bonusBonus bitti mi ?
Yaw kral sen rahat ol bekle bi acele etme sıkıntı yapmaBenim çekim hala inceleniyor onaylanmadı bile 5k ödemicekler keşke 5k yapmasaydıkEkli dosyayı görüntüle 558181
Tebrikler dost 95 kuruşu da çekmişsinMillet gelmiyor diyenleri bosverin
15k bakiyeyi 18 saat sonra iptal edip hesap kapattı Multi olmamasina rağmen ne anlatıyorsun senMillet gelmiyor diyenleri bosverin
750 liramı ödedi para yatırmadan15k bakiyeyi 18 saat sonra iptal edip hesap kapattı Multi olmamasina rağmen ne anlatıyorsun sen
Anladım teşekkürlerYok sanirim bu sabah cekim verenleri bile isleme almamislar, bugun verenler yarin bu saatler gibi gelir muhtemelen ben dün verdim az once geldi
SonuclandimiÇekim verdik bakalım 800 tl