Fena negatif basıyorsunuz kardeşim sabredin öderlerKanka imkansız bu siteden kimse para çekemez
Ben 4-5 tane gördüm çeken gelir ödeme sabredin1 kişi oda doğru söyleyip söylemedi belli değil kankacım...
Neye göre çekemez açıklada bilelim arkadaşıma yattı gece 6 bin TLKanka imkansız bu siteden kimse para çekemez
Ne meraklısın açmayaBu siteden bir Allah'ın kulu para çeksin Emin önünde gotumu açar deli gizi gezerim
Boş boş konuşuyorlar adamlar 24 48 saat yazmışlar sahtekar betcolar gibi sanıyorlarNeye göre çekemez açıklada bilelim arkadaşıma yattı gece 6 bin TL
Öder hocam koşulları yerine getirem herkes parasını alıcak 1k isterimeger bu site öderse ilk payfix ss atana 1k yolucam ama ödemezse siz bana yollucaniz iddaya giren varsa beni etiketlesin okey ben varim diye😂
varmısın iddaya yazam mi adını 🫴Öder hocam koşulları yerine getirem herkes parasını alıcak 1k isterim
Ben varım 1k1okdeemem ama 250 vermeyen kendi payına seefdizdireger bu site öderse ilk payfix ss atana 1k yolucam ama ödemezse siz bana yollucaniz iddaya giren varsa beni etiketlesin okey ben varim diye😂
Yaz hocam koşulları yerine getiren herkes ödemesini 15:00 den sonra almaya başlarvarmısın iddaya yazam mi adını 🫴
olmaz 1k giriş ücreti 250 ne la kayip bonusu gibi😂Ben varım 1k1okdeemem ama 250 vermeyen kendi payına seefdizdir
tmm yazdım broYaz hocam koşulları yerine getiren herkes ödemesini 15:00 den sonra almaya başlar
Dostum yanlış anlama da fena boş ve negatif yaptıntmm yazdım bro
Ben katılıyorım ödemem gelirse alırım 1k nı 😀😀neyse ben uyuyorum yazanlara etiketlesin beni gece vurgun yaptim ss atanlara 1k gondericem. katilipta çekimleriniz gelmezse 1k nızı alırım kumar içinde kumar😂
aykut elmasin boş yaptın sendromunu izle ayni oyle hissediyorum sen boş yaptin dedikçe 😂Dostum yanlış anlama da fena boş ve negatif yaptın
Benim çekimim yok adımı yazdın buraya nasılsa ödeme alan ss atar 1 k alırım hocamneyse ben uyuyorum yazanlara etiketlesin beni gece vurgun yaptim ss atanlara 1k gondericem. katilipta çekimleriniz gelmezse 1k nızı alırım kumar içinde kumar😂