- 26,629
- 11,538
- 113
102 k oldu çekim gelmiyo
tmm gelmezse ben alirimBen katılıyorım ödemem gelirse alırım 1k nı 😀😀
senin olmasi lazim kaybedersen neyle oducen bizde nakit geciyor bir tek malesef jcncjnxBenim çekimim yok adımı yazdın buraya nasılsa ödeme alan ss atar 1 k alırım hocam
Tamamdır bakalımtmm gelmezse ben alirim
Harici ödicem piada tam 1000 tl var dün kazandım çekmedim onu veririmsenin olmasi lazim kaybedersen neyle oducen bizde nakit geciyor bir tek malesef jcncjnx
fark etmez olur kimsenin gelmicek zatenHarici ödicem piada tam 1000 tl var dün kazandım çekmedim onu veririm
Anlaştıkfark etmez olur kimsenin gelmicek zaten
Kardeş şu kumaera Allah kitap karıstırmayı bırakıp bonuslarımdan şartlara baksan üşenmeyip zaten görürsün şartları hep beleşci olmayın okuyun şarlarıAllah’ını seven söylesin freespin kazancını çekebiliyormuyuz hemen çevrimi varmı
nerden bakıcam bilmiyorumKardeş şu kumaera Allah kitap karıstırmayı bırakıp bonuslarımdan şartlara baksan üşenmeyip zaten görürsün şartları hep beleşci olmayın okuyun şarları
Çek gelsin Murooo 🤣🤣102 k oldu çekim gelmiyo
Vbet 3 gündür ftn talep ediyom kayıp hep red yine talep ettim 1.70 ftn eklendi inat ettim durmadan talep ettim ekledi en son bakti kurtulamıyo ekledi😆😆😆Çek gelsin Murooo 🤣🤣
102 k Gelirse dağıtım olacak yazsana Murooo 🤣 🤣Vbet 3 gündür ftn talep ediyom kayıp hep red yine talep ettim 1.70 ftn eklendi inat ettim durmadan talep ettim ekledi en son bakti kurtulamıyo ekledi😆😆😆
Öder kral gel iddiasına girelimeger bu site öderse ilk payfix ss atana 1k yolucam ama ödemezse siz bana yollucaniz iddaya giren varsa beni etiketlesin okey ben varim diye😂
Ekran atsana reis
Çekim geldimi ne kadar sürede geldiÖder kral gel iddiasına girelim
Kaç yaşında adamsınız adama ödeme geldimi yazmış öder kral yazmışÇekim geldimi ne kadar sürede geldi
bende varım arkadasım odemem gelecek @guns n rosestmm gelmezse ben alirim