- 195
- 47
- 28
Multi sabaha kadar açsın akılsızlar o ipnizi değil götünüzdeki donuu biliyor bu sağlayıcı
Hesabı nasıl kapatıcazCok guzel bir soru.Fakat hesabi kapadigin anda cekim yaptigin hesabin ip si bir tek sistemde gorunuyor.Kapali hesaplari yine goremiyorlar.Cok derinine inmene hak veriyorum cunku betcolarda bu dediklerin dogru.
Hocam Multi için ip sıkıntısı var sadece tel no isim soyisim farklı ise ip sikinti olmaz ama Multi kullanan için ip ve tel sıkıntı dediğin gibiCok guzel bir soru.Fakat hesabi kapadigin anda cekim yaptigin hesabin ip si bir tek sistemde gorunuyor.Kapali hesaplari yine goremiyorlar.Cok derinine inmene hak veriyorum cunku betcolarda bu dediklerin dogru.
Canli cevap vermiyor dostumBithero hesap açın canlıya bithero15 kodunu söyleyin 100 TL yüklüyor direk çekim
Profilimde hesap sekmesinw gor hesabi kapat de sifrenle kapatHesabı nasıl kapatıcam peki
Ödeme geldi mi dost sana dün kaçta vermiştinSorusu olan varsa dm atsın yardımcıı olurum
Saat 20 de talep verdim gece 12 de onay aldı sabah 10da payfixe geldiÖdeme geldi mi dost sana dün kaçta vermiştin
Peki yenisini gene aynı no ile açıcamProfilimde hesap sekmesinw gor hesabi kapat de sifrenle kapat
Bahsi kaybettigin hesaplari kapattigin anda bahsettigin konularin hepsi rafa kalkiyor dostHocam Multi için ip sıkıntısı var sadece tel no isim soyisim farklı ise ip sikinti olmaz ama Multi kullanan için ip ve tel sıkıntı dediğin gibi
AynenPeki yenisini gene aynı no ile açıcam
Dün 16.59da talep verdim payfixle 802 tl daha 3 saat önce approved oldu değişik bi siteSaat 20 de talep verdim gece 12 de onay aldı sabah 10da payfixe geldi
ZiyaaaaaaaaaaaDün 49k çekim verdiydim 5 dakika önce göndermişler
bayfiks ne5. hesaptan odeme bayfikse geldi 980 tl
Diger 4 hesabi kaybettigim icin kapattim
Bındal dır o bındalbayfiks ne