Freespinden katların değil mi sende reis kazancıAn itibariyle onay ama ne zaman gelir bilmem
Kardesim dalga geçme 2 trilyon 500 bin tl ödeyecek sana abi güldürme beniAllah aşkına ekra atsana reis
@brsbrnc ayıp multi açıyorsunuz ödeme yapmıyor gerçekten insanların hakkına giriyorsun siteye şikayet etce multi açan üyeler var diye soylicem haberleri olsunMulti açtık yerse 1 k çekim verdim hayırlısı
adşlkjasjkidşlalkidaşkkşldia ne dicen kankaaS.adadlkjas@brsbrnc ayıp multi açıyorsunuz ödeme yapmıyor gerçekten insanların hakkına giriyorsun siteye şikayet etce multi açan üyeler var diye soylicem haberleri olsun
Normal aldınız da multisi kaldı. He biz siz akıllısınız aqMulti açtık yerse 1 k çekim verdim hayırlısı
Niye bu kadar dert oldu gelmezse gelmez.d niye aglıyonNormal aldınız da multisi kaldı. He biz siz akıllısınız aq
23.20 15k var benimde bizimkiler eli kulağında reis 22.30 bandında çekim yapanlar onaylanmaya başlanmışNe incelediniz ve kardeşim gönderin gelsin
Gerizekali ödeme gelen yok doğru düzgün multiden bahsediyorsun. Sana dert olmuş ki multi uğraş veriyon aqNiye bu kadar dert oldu gelmezse gelmez.d niye aglıyon
Yoooo 2 hesap açtım 6 taene kupon yaptım direk çekim verdim.D akşam işe gitcem senin gibi paranın köpeğimiyim ben lan.D gelirse yerim gelmezse skme kadarD:Gerizekali ödeme gelen yok doğru düzgün multiden bahsediyorsun. Sana dert olmuş ki multi uğraş veriyon aq
S.kinle düşündüğün için böyle kafasızsin. Ortada fol yok yumurta yok kalkmış buğday ambarından bahsediyorsun. Senin gibi birini çalıştıran patronun da kafasını s.kimYoooo 2 hesap açtım 6 taene kupon yaptım direk çekim verdim.D akşam işe gitcem senin gibi paranın köpeğimiyim ben lan.D gelirse yerim gelmezse skme kadarD:
3 4 saat arası oldu 929 TL Approved de gelmedi galiba miktara göre yada saat önceliğine göre ödüyorlar ben gece 12de çekim verdim dün 9 11 arası çekenlerin gelmeye başladıUlan 16 saat oldu 3 saattir approved yazıyor hala gelen giden yok 1k için bekle babam bekle
Neden peki Multi mi açtın yada kurala mi uymadin ? SS atabilir misin ?Beyler 2400 çekimim vardı 18-19 saat bekledim ve hesabımı kapatmışlar giriş yapamıyorum haberiniz olsun.
Tamam başkan git kendine bi çay yapıp balkonda iç kafana oksijen girsin bonus kovalamaktan beynin sulanmış toğrağa bas haydiS.kinle düşündüğün için böyle kafasızsin. Ortada fol yok yumurta yok kalkmış buğday ambarından bahsediyorsun. Senin gibi birini çalıştıran patronun da kafasını s.kim