- 26,246
- 11,321
- 113
Söz mu ekran atcamBu siteden cekim yapan olursa , çıplak fotoğrafımı atacam buraya, o kadar iddialıyım
Söz mu ekran atcamBu siteden cekim yapan olursa , çıplak fotoğrafımı atacam buraya, o kadar iddialıyım
SözSöz mu ekran atcam
Siktir et bizim topla işimiz olmaz sanayi bölgesine gitsin barlar sokağında gitsin bide topsaTop la o
La adamsin çok boş oSiktir et bizim topla işimiz olmaz sanayi bölgesine gitsin barlar sokağında gitsin bide topsa
Ben 23 07 de verdim hala bekliyorum3 4 saat arası oldu 929 TL Approved de gelmedi galiba miktara göre yada saat önceliğine göre ödüyorlar ben gece 12de çekim verdim dün 9 11 arası çekenlerin gelmeye başladı
Keşke kızlarda forumda olsa onlarda böyle söylerdi am ve am çık resmi atarlardiBu siteden cekim yapan olursa , çıplak fotoğrafımı atacağım buraya, o kadar iddialıyım, not: Erkeğim
Bu saatten sonra cinsiyet degistiremem, olanla idare edin artik🤣🤣Keşke kızlarda forumda olsa onlarda böyle söylerdi am ve am çık resmi atarlardi
Ne oldu hocam çekim iptal edip hesap mı kapattılarHeh patladık amk beklenilen sona ulaştık
Ne oldu dost @orbay38Heh patladık amk beklenilen sona ulaştık
Atti mkM 560 çekim verdik yeni yaziyo saatlerdie iptal ettim 2 10 orandan 1 gol ilk yari Romanya girdik gelirse 1000 üstü oluyo çekim vercem dokunmam dursun m
Şaka yapiyom la knakaAllah aşkına ekra atsana reis
@Aekrem de atsın orda top @Muroo1988Bu saatten sonra cinsiyet degistiremem, olanla idare edin artik🤣🤣
Hesaba girilmiyor kardeşim 9 k yi yalan ettilerNe oldu hocam çekim iptal edip hesap mı kapattılar
Multi miydi kaç saat bekledin de bunu yaptılar ki ?Hesaba girilmiyor kardeşim 9 k yi yalan ettiler
Yok kardeşim ne multisi tek hesabım vardıMulti miydi kaç saat bekledin de bunu yaptılar ki ?
Dm gelseneYok kardeşim ne multisi tek hesabım vardı