@Muroo1988 aynen kanka bayram harçlığım çıkar benim senden kankaBakalım inşallah ilaç olur
Gelsin sikinti yok@Muroo1988 aynen kanka bayram harçlığım çıkar benim senden kanka
@zamanzaman19 haklısın abi multi açanlar utansınBir iki tane kamil çıkıp elli tane Multi açacak bir kendisi akıllı gibi sonra adamlar çekimlerim hiçbirini ödemeyecek haklı olarak
Ulan varya 😆😆😆😆😆😆😆@zamanzaman19 haklısın abi multi açanlar utansın
Piyasada Multi yiyen 3 4 tane düzgün site varAynı numara veya aynı isim soy isim veya ip cihaz multi odeme yapmıyorlar zaman kaybetmeyin
İkinci yarı berabere bittiBu koduğumun kuponu neden kaybetti aq 2den2 bitti
2/2 değil ilk yarı kazanır ikinci yarı kazanır oynamissin sanırım dostBu koduğumun kuponu neden kaybetti aq 2den2 bitti
Youwinde 200k çektim anında ödedizaten ödemez bu site youwin 1k ödemiyor yan sitesi bedava para mı dağıtır hem keyfimin kahyası mısın istediğin yere şikayet et bilader 😂
Ne kadar sürede ödedi
Hee vay aq ben 2den2 sanıyorum oranı da 3 küsürdü ona kandım2/2 değil ilk yarı kazanır ikinci yarı kazanır oynamissin sanırım dost
Evetbiri yardımcı olabilir mi konuyu takip edemedim. Üye olunca otomatik mi ekleniyor?
@Dnz0bal ekleniyor kankabiri yardımcı olabilir mi konuyu takip edemedim. Üye olunca otomatik mi ekleniyor?