- 1,074
- 478
- 83
freebetten sonra devam edilebiliyor mu? oran şartı aynı mı devam ediliyorsa bilen var mı dostlar
23 k ödemez ödemiyor yüksek Türkiye ayrıca 2 gol atarHadi bakalım son maç yarın Türkiye kızın maçı
Deplesman 1.5gol altı dedik
Gelirse 23k
Türkiye inşallah atar ama bence çok zor23 k ödemez ödemiyor yüksek Türkiye ayrıca 2 gol atar
Reis bizimde var 4 k Multi oduyormu siliyormu yoksa bakiyeyiknk onaylanmıs benim multiler boşver konusan konussun geldiğinde paylasırım
O siteden az önce 250 cektim üzerine 150 TL yatırım yaptim bakiye 750 oldu çekim verdim banka kapalı Perşembe günü çekim ver diyor 😂 dolandırıcı bunlarBu sitenin hele şükür. Cevriminj yaptım 250 tl veriyor 12 bin tl cevirr diyor pust cekim icin
Ekli dosyayı görüntüle 558407
kral düşük çekimler 500 tl den az olanlar onaya düşmüş benim 1 2 saat önce büyük ihtimal sabaha doğru gelirler gelince ss atarımReis bizimde var 4 k Multi oduyormu siliyormu yoksa bakiyeyi
NedenUye olmuyor kanka
İçinden gececez gürcülerin yarın seyret maciTürkiye inşallah atar ama bence çok zor
öder kanka raad ol multiden cekim yapan var binlerce gordum ben@Penguen0 ya kanka surda ağzımın tadı ile votka içiyorum keyfimi bozma inşallah öder bana
ben de öyle sanıyordum da belki aynı payfix ıd sine çekenlere vermeyebiliröder kanka raad ol multiden cekim yapan var binlerce gordum ben
aynı adrese verirsen patates olursun bunlar 7 slots gibi degilben de öyle sanıyordum da belki aynı payfix ıd sine çekenlere vermeyebilir
o yüzden en fazla 3 4 çekim yapılabilir farklı yöntemleaynı adrese verirsen patates olursun bunlar 7 slots gibi degil