- 79
- 26
- 18
daha ne almayı bekliyosun amkAlt yapı sahte. Slotlar o kadar kötü ki resmen ödememek için ayarlanmış. ben hayatımda bu kadar kötü slot oynamadım berbat ötesi.
daha ne almayı bekliyosun amkAlt yapı sahte. Slotlar o kadar kötü ki resmen ödememek için ayarlanmış. ben hayatımda bu kadar kötü slot oynamadım berbat ötesi.
10 buy var orda bir tane 120 x var malmisin aq bir kere money back yapmış 10 buyda gözünün kapağını sqm 😂daha ne almayı bekliyosun amk
300 frespini Gates de 230 yaptim .habanero da return oynadik 2500 yaptim çevrim sonucu 1500Slotları sahte
Canlı destek bulamadik yokmu anlamadım.300 frespini Gates de 230 yaptim .habanero da return oynadik 2500 yaptim çevrim sonucu 1500
1000 çekimde 500 ile oynuyorum
24 48 saat arası gelir dostum. Biraz sabır istiyor bu tür sitelerde çekimler az çok biliyorsun4 saattir çekim işleme alınmadı 4400 çekim vermiştim max 5 ödüyorlar denildiği için sınırı bile getirmek istemedim
İptal ettim 1k çekimi sifirladimCanlı destek bulamadik yokmu anlamadım.
Bilader insanları neden buhrana sürüklüyorsun.gir konuya bak çok kişi çekim yaptı.bende çekim verdim gelmedi daha ayri bir konu.Neden tek 1 kişiye dshi odemedi
25kat çevir kazancıDostlar frebetleri kullanmadım henüz spinden cikana bakın bunun olayi nedir cekimi hangi yontemle veriyorsunuz min maks cekimi vs biri yardımcı olabilirimi
Kasa 8000 oldu 23000 cevrim kaldi25kat çevir kazancı
Çevir gülüm çevirKasa 8000 oldu 23000 cevrim kaldi
Sporfeebeti kullanmadan cekebilirmiyiz acaba umarim oder bu siteÇevir gülüm çevir